Miljana Ivanović klar for LSK Kvinner

Foto: Megapiksel.

Sist oppdatert: 17. sep 2023 Skrevet av: jonas

 

Det er en stor glede å ønske velkommen til Miljana Ivanović. Den serbiske landslagsspilleren er signert fra Arna-Bjørnar på en kontrakt ut 2026 og slutter seg til laget umiddelbart.

– Jeg er veldig glad for å signere for LSK Kvinner og jeg ser virkelig frem mot å spille for klubben. Jeg valgte LSK Kvinner fordi dette er det beste stedet for min egen del for å utvikle meg videre i. Klubben har en god historie, og jeg tror klubben kan hjelpe meg til å nå mitt fulle potensiale, sier Miljana.

Angrepsspilleren har seks nettkjenninger så langt i årets sesong. Nå gleder 23-åringen seg til å fortsette sesongen i LSK Kvinner, og hun er sterk i troen på at høstsesongen kan bli veldig fin for vår del. 

– Jeg har troen på at vi kan klare 2. plassen i år, slik at vi kan kjempe om en plass i Champions League. Personlig håper jeg på å hjelpe laget til å nå sitt fulle potensiale, sier Miljana.

– Jeg følte at i det øyeblikket da jeg tok avgjørelsen, at dette var riktig, og jeg kunne ikke se meg selv i andre toppklubber i Norge. Måten klubben har vært fra første kontakt, og under hele prosessen, gjorde at jeg hadde lyst til å velge LSK Kvinner. Klubben viste at de virkelig ville ha meg hele veien, sier Miljana.

Foto: Megapiksel.

Det sportslige apparatet har jobbet hardt etter å finne en angrepsspiller inn mot høstsesongen. Nå er endelig forsterkningen på plass og de gleder seg til å komme i gang med høstsesongen med Miljana som en del av troppen.

– Vi er utrolig stolte over at én av Toppseriens aller beste spillere har valgt LSK Kvinner foran flere storklubber, både i Norge og i utlandet. Det bekrefter at mange har troen på den jobben som legges ned i LSK Kvinner, og at vi skal tilbake i toppen av norsk fotball. Det har vært intensive uker og forhandlinger, men resultatet er vi godt fornøyd med, sier sportssjef Jan Henrik Øydne.

– Miljana er en kreativ og offensiv spiller som jeg har fulgt med på over tid. Hun har prestert veldig bra både i klubb og landslag. Hun kan spille i flere ulike posisjoner, og har veldig gode 1-mot-1-ferdigheter, og hun er en spiller som får mye målpoeng. Vi har stor tro på at hun vil videreutvikle seg i klubben og at hun vil bidra fra dag én. Vi er svært svært fornøyde med å lande signaturen til Miljana, sier Jan Henrik.

Hovedtrener André Bergdølmo er klokkeklar på at signeringen av angrepsspilleren er solid forsterkning inn i høstsesongen.  

– Vi signerer en allsidig spiller som kan spille i alle offensive posisjoner. Hun er en løpssterk og hurtig spiller, som i tillegg er veldig sulten og en som stadig vil ta nye steg med høye ambisjoner. Miljana kommer til å passe utmerket inn hos oss, slik at vi sammen tar nye steg, sier André.

– Vi vet at andre klubber har vært ute etter signaturen til Miljana, så vi er veldig glade for å få hun hit til oss i LSK Kvinner. Vi har ikke den største stallen, og vi har litt skader, så det at vi får inn Miljana nå som kan erstatte Mimmi med tanke på tabellposisjonen vi befinner oss i, gir oss et stort løft inn i høstsesongen, sier André.

– Denne signaturen sender et tydelig signal om at vi ikke selger oss ned inn i høstsesongen, og vi har tydelige ambisjoner om å se oppover på tabellen i resten av sesongen. Denne signaturen styrker oss betraktelig, sier André.

Hjertelig velkommen til oss, Miljana!

VI – OSS – SAMMEN