Klart for derby: -Det er rett og slett ekte hat!

Foto: Pernille Nielsen.

Sist oppdatert: 02. mai 2023 Skrevet av: jonas

 

Årets viktigste bortekamp står for tur når vi gjester Oslo Øst og Intility i morgen klokken 19:05 til derby mot Vålerenga.

Motstanderen

De blåkledde har startet sesongen godt, og etter seks spilte kamper befinner de seg øverst på tabellen i Toppserien, fire poeng over oss. På seks kamper har de scoret imponerende 23 mål og sluppet inn syv. De har vunnet mot henholdsvis Åsane, Arna-Bjørnar, Brann, Stabæk og Avaldsnes, og spilt (i likhet med oss) uavgjort mot Røa.

I fjorårets sesong ble det dessverre bare ett poeng på to oppgjør mot laget fra Oslo Øst. Vi tapte først 0-3 i LSK-hallen, før vi ble snytt for seier på overtid i motsatt oppgjør på Intility da Elise Thorsnes satt inn et straffespark som aldri skulle blitt gitt. Amanda Johnsson Haahr scoret vårt mål midtveis i førsteomgang.

Kaptein Emilie Woldvik om betydningen av kampen

– Disse kampene betyr noe ekstra, uten tvil. Fra min første kamp i gult og svart har jeg alltid kjent noe ekstra i kampene mot Vålerenga. Det er rett og slett ekte hat, sier Emilie.

– Vi vet hva som bor i dette laget, så vi gleder oss til å kjempe på banen i morgen. Vi håper så mange som mulig tar turen til Intility for å støtte oss, så lover vi å gi alt på banen mot søpla, sier Emilie.

De fem siste oppgjørene i Toppserien

  • VIF 4-2 LSK Kvinner
  • LSK Kvinner 1-1 VIF
  • VIF 2-1 LSK Kvinner
  • LSK Kvinner 0-3 VIF
  • VIF 1-1 LSK Kvinner

Billetter

Bli med på årets viktigste bortekamp. Vi lover å gi alt på banen, og vi håper å se deg på tribunen på Intility. Link til billetter finner du her!

Kampen sendes på NRK2. 

VI – OSS – SAMMEN