Jan Henrik Øydne er vår nye sportssjef

Sist oppdatert: 14. apr 2023 Skrevet av: jonas

 

Det er en stor glede å kunne ønske velkommen til Jan Henrik Øydne i rollen som sportsjef i LSK Kvinner. Den viktige rollen er endelig besatt, og vårt sportslige team er nå fullverdig. Velkommen til oss!

– Det kjennes veldig bra og riktig å bli en del av LSK Kvinner. Jeg gleder med veldig til å komme i gang. LSK Kvinner er allerede i gang med å bygge opp noe nytt og stort igjen, etter en litt svakere periode fra glansdagene hvor man herjet. Dette er et veldig spennende prosjekt som jeg ser frem mot å være en del av, sier Jan Henrik.

– Klubben har tydelige ambisjoner og målsettinger som er veldig spennende, noe som jeg gleder meg til å bidra rundt. Jeg blir veldig trigget av tanken om å kunne være med å påvirke resultater, sier Jan Henrik.

39-åringen fra Stabekk har lang fartstid innenfor fotballen, både i Stabæk, Snarøya, Lyn og Rosenborg, i tillegg til arbeid innenfor landslagsfotball og NTG. Nå var tiden moden for å flytte «hjem» igjen til Østlandet for Jan Henrik.

– I Stabæk fikk jeg med meg både serie- og cupgull, i tillegg til at jeg har opparbeidet meg masse annen nyttig erfaring gjennom flere år i fotballen, som jeg nå skal bruke inn i LSK Kvinner. Jeg gleder meg enormt masse til å komme i gang, sier Jan Henrik.

I år har klubben valgt å utvide sportssjefsstillingen til en 100%-stilling. Styreleder Rune Øien er meget fornøyd med å få inn Jan Henrik i det sportslige teamet.

– Vi er som klubb veldig fornøyde med å få Jan Henrik om bord. Dette vil bidra til en ytterligere profesjonalisering av klubben ved at man nå har anledning til å engasjere en sportssjef på fulltid, sier Rune.

– Jan Henrik bringer med seg verdifull erfaring fra Toppserien, sterk fagkompetanse og har en god forankring i fagmiljøene. Dette vil bidra til å legge til rette for videre utvikling av økosystemet rundt vår klubb, og styrke klubbdriften slik at vi kan arbeide mer strategisk og bygge større sportslig robusthet for årene fremover, sier Rune.

Hjertelig velkommen til oss, Jan Henrik!

 

VI – OSS – SAMMEN