Ingrid Spord legger opp – går all in i egen bedrift

Ingrid Spord etter Champions League-kampen mot Manchester City på Åråsen i 2017. Foto: Bildbyrån.

Sist oppdatert: 05. jan 2023 Skrevet av: jonas

 

Midtbanespilleren har bestemt seg for å legge opp. Valget gjøres på grunnlag av å kunne satse videre på sin egen bedrift MER ENN.

-Nå er tiden inne for å ta et valg om veien videre. Vi skal ha en større kapitalinnhenting i MER ENN til våren for å ta selskapet fra «proof of concept» til skalering. Dette vil kreve utrolig mye av meg, og jeg ønsker å gå all in i MER ENN på samme måten som jeg gikk all in i fotballen for å bli så god som overhodet mulig. Det gav store resultater – og det er det samme jeg nå ønsker å gjøre med MER ENN, sier Ingrid.

28-åringen kan se tilbake på en fantastisk karriere med spill for Sandviken og LSK Kvinner i Toppserien, samt et utenlandsopphold i Fiorentina. I tillegg har Ingrid spilt 17 kamper for det norske landslaget.

-Det betyr at tiden nå er inne for å legge opp som fotballspiller og ta steget videre for å skape bærekraftige arbeidsplasser og lage mye digg bakst med grønnsaker, frukt og bær som ellers ville blitt matsvinn. Gjennom MER ENN skal vi bidra til en bedre råvareutnyttelse i landet vårt. Vi skal gjøre en forskjell, sier Ingrid.

Under sin tid i LSK Kvinner har det blitt 72 offisielle kamper i Toppserien, NM og Champions League fordelt på to perioder i klubben. Ingrid kan skilte med to seriegull og én kongepokal i gult og svart.

-Jeg har hatt to fine perioder i LSK Kvinner. Første periode da jeg kom inn i en vinnerkultur, ung og lovende og lærte utrolig mye som jeg fortsatt har med meg i hverdagen. Denne perioden har jeg kombinert gründerlivet med fotball og har bidratt med min rutine både i og rundt laget. Det har vært to litt forskjellige, men givende perioder, sier Ingrid.

-Jeg kommer til å bo på Østlandet, og kommer garantert innom LSK-hallen for å se på kamper og kanskje være med på treninger innimellom, sier Ingrid.

-Takk til supportere, spillere, støtteapparat og alle tilknyttet klubben som på sin måte har vært med å bidra til fantastisk opplevelser i LSK Kvinner-drakten, sier Ingrid.

Vi takker Ingrid for gode bidrag både på og utenfor banen. Masse lykke til videre!