Il Padrino skal levere mat til jentene de neste to årene!

Sist oppdatert: 19. nov 2021 Skrevet av: jonas

 

Den italienske restauranten Il Padrino som holder til på Strømmen Storsenter og LSK Kvinner har i dag inngått i et samarbeid som strekker seg ut 2023. Avtalen legger til rette for at jentene får levert mat, både i forbindelse med kamp og ikke minst én ekstra dag i uken.

Restaurantsjef Stian Østland legger ikke skjul på at han er glad for å kunne tilby jentene en proffere hverdag.

-For oss på Il Padrino ble dette en flott sjanse til å bidra lokalt. Med denne avtalen er vi med på utjevne litt av forskjellen mellom dame- og herrefotballen. Gjennom dette samarbeidet, får LSK Kvinner mulighetentil flere proffdager i løpet av sesongen, sier Stian Østland.

Med denne avtalen får LSK Kvinner inn en restaurant i sitt sponsornettverk, noe som gjør at klubben har mulighet til å tilby jentene skreddersydd mat i treningshverdagen, samt mat etter kamper.

-Denne avtalen er definitivt med på å sette en proffere hverdag for jentene. Stian og Il Padrino er veldig fleksible og leverer hva enn vi måtte ønske, så i tett dialog med vår fysio leverer de den maten jentene måtte trenge i sin trenings- og kamphverdag, sier markeds – og medieansvarlig i LSK Kvinner Jonas Jensen.