Fra 0-3 til 4-3 i LSK-hallen!

Birdsa vant etter en enorm snuoperasjon!

Foto: Pernille Nielsen.

Sist oppdatert: 10. okt 2021 Skrevet av: jonas

 

Kampreferat

Etter søndagens tap i cupen mot Sandviken handlet alt om å snu trenden mot Avaldsnes. Laget som startet kampen var identisk til det som startet mot i semifinalen mot Sandviken.

Ingen av lagene kom seg til noen sjanser de første minuttene av kampen, før Emilie Haavi blir spilt igjennom og kommer seg til en god sjanse fra venstre. Litt for skrå vinkel og ballen skytes utenfor mål. Nesten 1-0!

Etter 18 minutter er det Avaldsnes sin tur til å komme seg til sin første sjanse, den er til gjengjeld enorm. Avaldsnes-spilleren står helt alene på ni meter, men setter ballen utenfor mål.

Åtte minutter senere spiller LSK Kvinner seg til et hjørnespark. De treffer hodet til en gulkledd, men Avaldsnes sin sisteskanse varter opp med en meget god redning på strek. Nok en gang er Birdsa veldig nærme!

Etter 36 minutter spilt slår Avaldsnes et innlegg fra venstre som treffer en medspiller på fem meter. Ballen settes i mål og bortelaget tar ledelsen. 0-1.

Fire minutter senere kommer Avaldsnes seg til nok en sjanse, og det skytes fra 15-meter. Skuddet plasseres nedi hjørnet og 0-2 er et faktum. Etter dette skapes det ikke flere sjanser og lagene går til pause på stillingen 2-0.

Fem minutter ut i omgangen kommer Avaldsnes seg en sjanse som de scorer på. 0-3.

Etter 55 spilte minutter slår Emilie Woldvik et godt innlegg som Sophie Román Haug header i mål og reduseringen er et faktum. 1-3.

Etter dette fortsetter Birdsa å kjøre på mot målet til Avaldsnes og etter 69 minutter får vi nok en redusering, denne gang på en corner. Nora Eide Lie kriger ballen i mål etter at Avaldsnes-keeperen redder en heading fra Ina Gausdal. 2-3.

LSK Kvinner fortsetter å angripe. Emilie Haavi kommer med et nydelig forarbeid før hun finner Sophie Román Haug i feltet. Headingen går rett til side for mål. Nesten 3-3.

Birdsa fortsetter å skape flere muligheter, men Avaldsnes holder unna frem til 88 minutter. For da banker Mimmi Löfwenius  ballen i mål etter et innlegg fra høyre, og vi er like langt igjen! 3-3.

Kun fire minutter senere øker desibelnivået i LSK-hallen betraktelig. 90+2 står det på kampuret i det Sophie Román Haug plutselig står alene på bakerste stole og setter ballen kaldt i mål. 4-3 er et faktum etter en sinnssyk snuoperasjon av Birdsa!

Kampinfo

LSK Kvinner 4-3 Avaldsnes

55 min: Sophie Román Haug (Assist: Emilie Woldvik)

69 min: Nora Eide Lie (Assist: Ina Gausdal)

88 min: Mimmi Löfwenius (Assist: Mia Authen)

55 min: Sophie Román Haug (Assist: Ina Gausdal)

LSK Kvinner XI: Cecilie Fiskerstrand – Mia Authen – Malin Brenn – Ina Gausdal – Emilie Woldvik – Isabell BachorNora Eide Lie – Thea Kyvåg – Mimmi Löfwenius – Emilie Haavi(c) – Sophie Román Haug

Innbyttere: Thiril Erichsen, Casandra Lüthcke (Inn 88. min), Mille Ivi Christensen (Inn 63. min), Oda Johansen.

Neste kamp er allerede borte mot Rosenborg førstkommende onsdag 13.10 kl 15:00 på Koteng Arena.

Vi-Oss-Sammen!