Før kampen: Røa – LSK Kvinner

Foto: Andreas Kristoffer Berge/Sportskollektivet.no

Sist oppdatert: 19. mai 2023 Skrevet av: jonas

 

Søndag 15.00 tar vi turen til Røabanen for å møte Røa til runde 10 av Toppserien. Vi er klare for å gå for tre nye poeng etter forrige helgs gode prestasjon mot Åsane.

Motstanderen

Røa har startet veldig bra i årets sesong, og de ligger noe overraskende på 4. plass etter ni (10) spilte runder, altså plassen bak oss med én kamp mer spilt. De ha tre seiere, fire uavgjorte og tre tap på 10 spilte kamper. Trepoengerne har kommet mot henholdsvis Åsane, Avaldsnes og Brann.

Lagene møttes for under en måned siden i LSK-hallen i et oppgjøret som endte 1-1. Amanda Johnsson Haahr scoret vårt mål i et oppgjør hvor vi var nærmest tre poeng.

Lagets toppscorer er Tuva Espås som står med fem nettkjenninger så langt i årets sesong.

Røa kommer fra en uavgjort borte mot Arna-Bjørnar i forrige runde.

André Bergdølmo inn mot kampen

– Treningsuken etter Åsane-kampen har vært veldig bra. Vi tok med oss mye positiv energi etter en god prestasjon, i tillegg til at det er godt med en hel uke mellom kampene, noe som har vært sjeldent den siste tiden. Røa har vist at de mener alvor i år, så det er en del hensyn vi må ta, men likevel både tror og håper jeg at vi får søndagens kamp inn i sporet vi ønsker, sier André.

– I forrige oppgjør hadde vi egentlig veldig god kontroll på Røa, men vi så hvor farlige de kan være på kontringer og spesielt på alt av dødballsituasjoner, sier André.

Under oppgjøret mot Åsane var det ikke til å legge under en stol at vi hadde en del skader. Fremover ser ting lysere ut på skadefronten, noe André er veldig glad for at kommer nå som vi nærmer oss et veldig intenst kampprogram inn mot sommeren.

– På søndag håper vi å ha tilbake både Emma og Tonje, i tillegg nærmer både Katrine, Laura og Camilla seg å være klare igjen. Da begynner vi endelig å få litt alternativer og bredde igjen inn i stallen, noe som passer bra nå som vi skal inn i et knalltøft kampprogram inn mot sommerpausen, sier André.

Billetter

Ønsker du å se kampen fysisk på Røabanen? Kjøp kampbillett her!

Kampen sendes på TV 2 Play.

VI – OSS – SAMMEN