Før kampen: LSK Kvinner – Brann

Sist oppdatert: 13. apr 2023 Skrevet av: jonas

 

Etter en helg med pause i Toppserien er det duket for storkamp i LSK-hallen når Brann kommer på besøk klokken 15.00 på lørdag. Vi gleder oss til kamp!

Motstanderen

Brann har startet årets sesong med seks poeng av seks mulige, etter henholdsvis 2-1 mot Lyn og 3-2 mot Åsane. De rødkledde har mistet en del spillere fra laget som tok «the double» i fjor, men de ser likevel solide ut.

I fjor ble det som nevnt over både seriemesterskap og NM-gull på bergenserne. De endte grunnspillet med 14 seiere, tre uavgjorte og ett tap, noe som plasserte de på 1. plass inn i sluttspillet. De gikk ubeseiret gjennom mesterskapssluttspillet med seks seiere og to uavgjorte, som gjorde at de ble suverene seriemestere med fem poeng mer enn Vålerenga. I cupen vant de komfortabelt 6-2 mot Stabæk i finalen på Ullevaal.

Da vi møtte Brann i Toppserien i fjorårets sesong, spilte vi to jevne oppgjør. Først tapte vi 0-1 i LSK-hallen etter et sent straffespark, før vi i siste serierunde i grunnspillet sikret ett poeng på overtid i en kamp som endte 3-3. Signe Holt Andersen, Emilie Woldvik og Irene Dirdal sto for våre scoringer.

André Bergdølmo inn mot kampen

– Etter en periode med treninger uten full stall er det godt å få samlet hele laget igjen. De siste spillerne kom tilbake fra samling i dag, men dette er likt for alle lag i Toppserien, sier André.

– Dette blir en litt annen type kamp enn våre to første, hvor vi må forvente å ha mindre ball. Vi ønsker likevel å ta tak i kampen og spille vårt spill, noe jeg tror og håper at vi klarer på lørdag, sier André.

– Det har vært høy kvalitet på øktene gjennom hele påsken, og som har fortsatt inn denne uka. Vi ser frem mot å få testet oss mot fjorårets seriemester, spesielt etter en litt frustrerende 0-0 borte mot Stabæk i forrige runde. Etter en helg med spillefri skal det blir godt å spille kamp igjen. Vi gleder oss, sier André.

De fem siste oppgjørene i Toppserien

  • Brann 0-1 LSK Kvinner
  • Brann 4-1 LSK Kvinner
  • LSK Kvinner 0-2 Brann
  • LSK Kvinner 0-1 Brann
  • Brann 3-3 LSK Kvinner

Billetter

Vi håper å se så mange som mulig på tribunen, slik at vi sammen tar tre poeng mot fjorårets suverene seriemestere. Vi har allerede solgt over 600 billetter – Bli med kamp her!

Lokale lag som ønsker å komme på kamp kan hente ut gratisbilletter ved å sende en mail til jonas@lsk-kvinner.no.

 

Kampen er valgt ut til rundens tv-kamp og sendes på TV 2 Sport 1.

 

VI – OSS – SAMMEN!