Før kampen: Derby på Intility!

Foto: Nicholas Noreng.

Sist oppdatert: 14. sep 2023 Skrevet av: jonas

 

Etter en helg med spillefri i Toppserien er vi klare for kamp igjen når vi gjester Intility onsdag kl. 19:00!

Lørdag spiller vi mot Lyn i LSK-hallen, hent ut gratisbilletter her

Champions League-rus?

Laget fra Oslo Øst har spilt to kamper i Champions League-kvaliken siden forrige runde i Toppserien. De slo først Minsk 3-1 på onsdag, før de lørdag kveld ble klare for play-off etter å ha fått 120 minutter i beina, samt en straffekonk mot Celtic.

Det er ikke mer enn snaue 2,5 måned siden vi møtte Vålerenga sist i det som var en nydelig og fortjent 2-0-seier i LSK-hallen rett før sommerpausen.

Laget har trent godt inn mot onsdagens derby

– Vi har brukt de ekstra treningsdagene som har vært inn mot onsdagens kamp godt. Etter to seiere mot antatt dårlige motstand i Toppserien, samt en solid seier i cupen mot Brann, har vi bygget et godt momentum og en god selvtillit inn mot Vålerenga på Intility, sier hovedtrener André Bergdølmo, før han fortsetter:

– Det blir så klart et litt annet type kampbilde enn de andre oppgjørene vi har spilt så langt i høstsesongen, men vi føler oss godt rustet til å levere en god prestasjon på onsdag. Vi gleder oss til derby!

Billetter

Vi håper å se så mange som mulig i gult og svart på bortetribunen på Intility på onsdag! Link til billettsalget finner du her

Kampen sendes på TV 2 Sport 1.

VI – OSS – SAMMEN