Flere naboklubber samlet på Åråsen for å booste samarbeidet på Romerike

Sist oppdatert: 24. nov 2021 Skrevet av: jonas

 

På mandag denne uken inviterte LSK Kvinner klubber på Romerike til dialogmøte på Åråsen. Initiativet var satt i gang for å heve dialogen med de lokale klubbene, samt peke ut en vei for fremtidig samarbeid. Alle 62 klubber i kretsen ble inviterte for å lufte tanker om retningen sammen videre, og i tillegg høste velfortjent ros for den glimrende jobben som er gjort av mange klubber i en årrekke.

LSK Kvinner var representert ved administrativ leder og fungerende sportssjef Stein Ellingsen, styreleder Rune Øien, hovedtrener Knut Slatleim, toppspillerutvikler Tom Arne Stormo og styremedlem Stein Vågnes. I tillegg var også påtroppende sportssjef Ranveig Karlsen tilstede.

Agendaen før møtet var følgende:
  • Strategiplanen v/Stein Vågnes
  • Sportsplanen og talentutvikling v/hovedtrener Knut Slatleim
  • Rekruttering av spillere og kommunikasjon med klubbene/spillerne v/toppspillerutvikler Tom Arne Stormo
  • NFF Akershus om toppgruppe og samarbeid med krets – LSK Kvinner FK v/kretsansvarlig spillerutvikling Ranveig Karlsen
  • Klubbenes erfaringer med LSK Kvinner FK gjennom årene
  • Gruppearbeid

Etter dette ble det ble det brukt mye tid på å lytte til naboklubbene. Hva ønsker og forventer de av LSK Kvinner? Hva kan naboklubbene gjøre for LSK Kvinner?

Møte ble veldig fint og det var svært god stemning blant de fremmøte. Det ble presentert mange gode tanker rundt hvordan et samarbeid kan se ut i praksis. Dette var en «kick-off» på en reise som skal gjøre LSK Kvinner til det selvfølgelige fotballflaggskipet på Romerike, samtidig som naboklubbene skal få kjenne på et godt toveis samarbeid.

VI – OSS – SAMMEN!