Emma Stølen Godø er klar for LSK Kvinner!

Foto: Megapiksel.

Sist oppdatert: 22. nov 2021 Skrevet av: jonas

 

Vi er veldig glade for å annonsere at Emma Stølen Godø har signert en avtale med LSK Kvinner som strekker seg ut 2023. Midtbanespilleren slutter seg til LSK Kvinner 1.1.2022.

Emma Stølen Godø kommer til oss i gult og svar fra Lyn, hvor hun har vært siden 2019 etter overgangen fra Molde. U23-landslagsspilleren har spilt totalt 50 offisielle kamper for Lyn og scoret åtte ganger på sine tre sesonger med Oslo-klubben.

Foto: Megapiksel.

Hvordan blir det å spille for LSK Kvinner?

-LSK Kvinner er en klubb med stolte tradisjoner og en klubb har dominert norsk kvinnefotball i lang tid. Nå har LSK Kvinner hatt et par mellomsesonger, men jeg gleder meg veldig til å bidra til å løfte klubben tilbake til gamle høyder. Jeg gleder meg også til å bli kjent med nye ansikter, og ikke minst bli gjenforent med noen gamle Lyn-venner som jeg har god relasjon til både på og utenfor banen, sier Emma.

Hva er dine ambisjoner med LSK Kvinner?

-Ambisjonene i en klubb som LSK Kvinner er alltid å vinne trofeer. Personlig håper jeg å bli en viktig brikke i et veldig godt fotballag, der vi sammen skal spille god fotball og oppnå gode resultater. Å få oppleve Champions League er en stor drøm som jeg alltid har hatt som mål, og det hadde vært veldig gøy å oppleve det som Kanarifugl, sier Emma.

Foto: Megapiksel.

Hovedtrener Knut Slatleim er glad for å få på plass signaturen til Emma.

Hvordan blir det å ha Emma Godø i LSK Kvinner kommende sesong?

-Det blir veldig fint å få på plass Emma neste sesong. Det er en spiller vi har fulgt litt ekstra med siden hun slo igjennom hos Lyn, og vi har jobbet gjennom høsten for å få dette til, sier Knut.

Hva tilfører Emma Godø LSK Kvinner?

-Emma tilfører LSK kvinner flere spennende ferdigheter. Hun er god til å drive ball og sette opp overtall fremover, en sterk duellspiller og har en god forståelse av spillet. Vi tror Emma passer svært godt til våre rollekrav og hun har samtidig hatt en bratt utvikling som vi håper fortsetter hos oss, sier Knut.

Vi ønsker Emma Stølen Godø hjertelig velkommen til oss i LSK Kvinner!

Vi – Oss – Sammen!