Charterbuss.no fortsetter å transportere LSK Kvinner fra A til Å de to kommende årene!

Sist oppdatert: 26. okt 2022 Skrevet av: jonas

 

Jonas Jensen (f.v), markeds- og medieansvarlig i LSK Kvinner og daglig leder i Charterbuss.no, Johnny Alves Horve, smiler over to nye år sammen som samarbeidspartnere. Vi i LSK Kvinner gleder oss til å bli transportert til og fra kamp i LSK-bussen, også i de kommende årene. 

-Vi ønsker å være en del av Lillestrøm og Romerike, da kan vi ikke sitte på sidelinjen og se på, men vi må selv være med å støtte opp og være synlige. Vi ser på det som et lite samfunnsansvar vi tar på oss, samtidig som at vi er stolte over å kunne bidra med økt profesjonalitet til LSK Kvinner, sier Johnny.

Johnny og gjengen som holder til i Gardermovegen 128, nøyer seg ikke bare med å forlenge, men de velger også å doble sitt engasjement i LSK Kvinner:

-Det økte engasjement skyldes at behovet er der for laget, som vi ønsker å bidra rundt. Vi håper at trenden med veksten vi opplever i Charterbuss.no fortsetter i den kommende tiden, slik vi har hatt det siste året, og det er nettopp derfor vi blir med på en dobling av avtalen. Det er en sirkel, en syklus, som vi også forventer at vil fortsette med økt synlighet gjennom blant annet LSK Kvinner, sier Johnny.

Charterbuss.no frakter oss fra på kort varsel hvor enn vi måtte ønske å reise med LSK Kvinner. Johnny & Co skreddersyr sine transportjenester etter alle kunders behov:

-Følgere av LSK Kvinner må gjerne ta kontakt med oss for tilbud på behov av transport, om det er en større gruppe som skal fra A til Å, eller om det bare er en ekstra påskjønnelse med transport til et selskap – eller et teaterbesøk i vår Private Car Service eller minibuss, sier Johnny. 

Charterbuss.no A/S er ett turbusselskap, men de er så mye mer enn det. Bedriften består av over 20 mennesker som brenner for at andre skal ha gode opplevelser, få gode minner og nyte reisen. Verdiene i Charterbuss er: Dedikert, Løsningsorientert, Oppmuntrende og Kvalitetsbevisst. For Charterbuss er verdiene viktige i hverdagen. Disse verdiene ligger i ryggraden deres – og det vil du merke når du er i kontakt med bedriften. Les mer om Charertbuss.no her!

-Chartebuss.no har vært samarbeidspartner med LSK Kvinner i flere år. Selv da det sto på som verst i coronapandemien, hvor denne bransjen opplevde en kraftig nedtur, valgte de å fortsette sitt engasjement med LSK Kvinner, slik at jentene kom seg fra A til Å på en profesjonell måte. Dette setter vi enormt stor pris på, sier Jonas.

Vi kan ikke understreke tydelig nok hvor viktig LSK-bussen er for klubben, slik at vi kan tilby våre spillere profesjonalitet når vi skal ut og reise. Dette er også med på å øke lagfølelsen. Vi gleder oss til å ta fatt på to nye år med Johnny og gjengen i Charterbuss, sier Jonas.