BLI EN DEL AV FUGLAFAMILIEN – HELT GRATIS!

Hjertelig velkommen til Fuglafamilien! Nå ønsker vi å samle dere alle i et gult og svart fellesskap for alle som har hjerte for Lillestrøm Sportsklubb og LSK Kvinner

Sist oppdatert: 10. sep 2021 Skrevet av: jonas

 

Det er helt gratis å bli medlem i det som vi tror og håper skal bli et stort og varmt hjem for LSK-tilhengere på Romerike spesielt og på resten av kloden generelt. Gjennom Fuglafamilien ønsker vi å bli best i Fotball-Norge på å kommunisere direkte med våre supportere, enten du er ihuga patriot eller en noe mer passiv Lillestrøm-sympatisør.

Her kan du bli en del av Fuglafamilien!

Det eneste du trenger å gjøre for å bli en del av Fuglafamilien, er å gi oss ditt telefonnummer og din epost-adresse. Da får du samtidig tilgang til nyhetsbrev, informasjon om tilbud og aktiviteter, en rekke eksklusive fordeler fra våre samarbeidspartnere, muligheten til å vinne fine premier – og mye annet! Sammen håper vi å skape en unik bevegelse som gjenspeiler den helt spesielle lidenskapen og det helt spesielle samholdet som finnes i Fuglafamilien.

Ikke meldt deg inn i Fuglafamilien ennå? Gjør det her!

Familiefordeler

LSK-PROFIL: Emilie Haavi er stolt over å være en del av Fuglafamilien.

Alle som melder seg inn før 12. desember (serieavslutning mot Sandefjord) vil være med i trekningen av en rekke fine premier:

Gavekort på 500 kroner fra Lillestrøm Torv.

Årets LSK-drakt signert av A-lagets spillere.

Sesongkort for 2022.

Og mye annet LSK-relatert snacks!

Dessuten vil alle medlemmer i Fuglafamilien få tilgang på en rekke fordeler fra våre samarbeidspartnere (vis fram velkomstmailen fra Fuglafamilien når du bestiller/betaler):

Du får 10 prosent rabatt hvis du benytter deg av vår elektro-partner Arkel Romerike.

Du får 10 prosent rabatt hvis du klipper deg hos Barbers & Friends i Lillestrøm.

Du får 10 prosent rabatt på å leie våre fasiliteter på Åråsen konferansesenter.

Du får 10 prosent rabatt når du kjøper mobildeksel fra vår partner Phonecases3D. Her kan du kjøpe LSK Kvinner-mobildeksel!

Enda flere fordeler vil komme etter hvert.