Årets nyttårsgave fra oss til dere: Thea Kyvåg er tilbake i LSK Kvinner!

Sist oppdatert: 03. jan 2023 Skrevet av: jonas

 

Det er en stor glede å annonsere at Thea Kyvåg er tilbake i gult og svart. 19-åringen fra Gjelleråsen ble solgt fra LSK Kvinner til West Ham så sent som i august, men nå vender angrepsspilleren tilbake. Thea har signert en avtale som strekker seg ut 2023. 

-Det er veldig deilig å være tilbake. Jeg har savnet Norge og jeg har savnet LSK Kvinner, så jeg gleder meg. Ambisjonen er at vi gjør det bedre enn i fjor, og jeg ser frem til å bidra til dette. Jeg er klar til å gi alt, sier Thea.

Thea, som kom til klubben i 2020, har allerede rukket å få med seg 52 offisielle kamper for klubben. Nå skal det altså bli flere på den lokale jenta fra Gjelleråsen. Med seg fra London har angrepsspilleren nyttig erfaring.

-Jeg har opparbeidet meg masse erfaring under min tid i West Ham, som fotballmessig har vært kjempebra. Jeg tar med meg det jeg har lært inn i LSK Kvinner, og jeg gleder meg til å bidra, sier Thea.

Fungerende sportssjef Stein Ellingsen er veldig glad for at Thea er tilbake igjen i gult og svart. Han ser frem mot 19-åringens bidrag både på og utenfor banen.

-Vi er enormt glade for å ha Thea tilbake. Thea kommer tilbake med masse erfaring etter å ha vært i en engelsk toppklubb. I tillegg har hu blitt eldre, samt tatt steg som fotballspiller. Dette er en signering som kommer til å styrke oss, sier Stein.

-Thea er en spiller med masse x-faktor, enorm fysikk og som er lynhurtig, men som i tillegg er en spiller som har riktig personlighet inn i vår spillergruppe. Thea kommer inn i troppen med positivitet og blir et meget friskt pust, sier Stein.

Velkommen tilbake, Thea!

VI – OSS – SAMMEN