Åkrene Mek. Verksted tilbake på shortsen

Sist oppdatert: 19. jan 2023 Skrevet av: jonas

 

Det er en stor glede å kunne ønske Åkrene Mek. Verksted velkommen tilbake som samarbeidspartner med LSK Kvinner. Logoen til Per Mathisen og co er med det tilbake på shortsen, slik som tidligere.

-Vi var jo med helt i starten, fra da LSK Kvinner-navnet ble tatt i bruk. Vi har vært ute noen år, men med en intensjon om å komme tilbake, noe som vi nå endelig gjør. Timingen var veldig riktig. Nå var det jo et litt tungt år i fjor, noe jeg synts var veldig synd. Samtidig tror jeg at klubben nå har jobbet seg gjennom en tung periode og kommet styrket ut av dette, og at LSK Kvinner har gode planer fremover, for å på sikt kunne være med i toppen igjen, sier Per.

-Vi ser jo at det er en vesentlig større konkurranse i toppen av Toppserien, og man er et lite stykke bak, men jeg tror at forholdene ligger til rette for at LSK Kvinner igjen kan komme seg opp på et nivå hvor de kan konkurrere i toppen. Fasiliteter, merkevare og beliggenhet tilsier at LSK Kvinner skal forbli en toppklubb. Og så håper jeg engasjementet rundt klubben og laget kommer opp på et høyere nivå igjen, og at Kanarifansen viser at de er med og støtter laget i 2023. Selv om det ikke ble sammenslåing, vil det være riktig og veldig positivt for laget å ha et samarbeid mellom klubben og KFL , sier Per.

Daglig leder Stein Ellingsen er veldig tydelig på at det å få tilbake Åkrene Mek. Verksted som en samarbeidspartner er veldig viktig for å tette gapet mellom LSK Kvinner og topplagene.

-Det er veldig gledelig at Åkrene Mek. Verksted velger å komme tilbake som samarbeidspartner med LSK Kvinner. Dette er essensielt på veien mot å tette gapet mellom oss og de andre topplagene i Toppserien. Åkrene Mek. Verksted har vært med tidligere, og vi alle synts at den gule og sorte logoen hører hjemme på shortsene våre, sier Stein.

-Hele klubben er veldig takknemlige for at Per og co er med på laget igjen, sier Stein.

Vi takker for tilliten og ser frem mot et godt samarbeid!