1-1 mot Lyn i LSK-hallen

Foto: Pernille Nielsen.

Sist oppdatert: 17. sep 2023 Skrevet av: jonas

 

Gårsdagens kamp i Toppserien mot Lyn endte uavgjort. Mille Ivi Christensen scoret vårt mål i det som var en kamp hvor vi helst skulle hatt tre poeng.

I de første 30 minuttene av kampen har vi mest ball, men vi sliter med å sette Lyn-forsvaret på de aller største prøvelsene. Emilie Woldvik drar til med et langskudd etter 28 minutter som overlister Lyn-keeperen, men skuddet går i tverrliggeren.

Vi fortsetter å være det beste laget inn mot pause, men vi klarer ikke å få nok avslutninger på mål til at det blir farlig.

Ut fra pausen kommer vi inn med mye mer energi. Ni minutter inn i omgangen drar Miljana Ivanovic av en Lyn-stopper før hun spiller ballen til Signe Holt Andersen som legger inn på hodet til Emma Stølen Godø, men heading går dessverre over mål.

Seks minutter senere får Emma Stølen Godø til et godt treff fra 20 meter, men Lyns sisteskanse redder til corner. På dette hjørnesparket får vi endelig nettsus. Det slås inn, før ballen lander hos Mille Ivi Christensen som banker ballen i mål til 1-0.

Kun tre minutter etter scoringen er vi veldig nærme å doble ledelsen. Amanda Johnsson Haahr kommer seg til en heading på bakerste stolpe, men igjen er Lyn sin keeper på plass og redder.

Utover i omgangen faller intensiteten litt, men vi har fortsatt brukbar kontroll på kampen. Åtte minutter før slutt blir Emilie Woldvik felt og alle tror det er frispark, men dommeren velger å ikke blåse. Isteden er det Lyn som servert en ball fra oss i bakrom, som de tar nytte av og setter i mål til 1-1 fra nesten død vinkel.

Flere mål blir det ikke, og det ender med poengdeling i LSK-hallen.

Kampfakta

LSK Kvinner 1-1 Lyn

60′ Mille Ivi Christensen

Gult kort: Amanda Johnsson Haahr

Lagoppstilling: Cecilie Fiskerstrand, Emilie Woldvik (c) – Camilla Huseby – Ina Vårhus – Marte Hjelmhaug, Emma Stølen Godø – Laura Gashi (46′) – Tilde Andersson (46′), Signe Holt Andersen (80′) – Miljana Ivanovic – Thea Kyvåg (46′)

Benk: Thiril Erichsen, Amanda Johnsson Haahr (46′), Mille Ivi Christensen (46′), Oda Johansen (46′), Josefine Løken, Madelen Dahlstrøm, Luana Cotrau, Emma Reshane (80′)

Nå venter en landslagspause før vi tar turen til Trondheim for å møte Rosenborg i semifinalen i cupen.

VI – OSS – SAMMEN