Ny publikumsrekord i Champions League?

Champions League kvartfinalene mot Barcelona er rett rundt hjørnet, og forhåndssalget av billetter til hjemmekampen er formidable! Vi er to uker og en dag fra å ønske velkommen til hjemmekampen mot Barcelona – onsdag 27.3. kl 18.30, og 2164 billetter er allerede solgt!!

Sist oppdatert: 13. mar 2019 Skrevet av: anna

 

Champions League kvartfinalene mot FC Barcelona er rett rundt hjørnet, og forhåndssalget av billetter til hjemmekampen er formidable! Vi er to uker og en dag fra å ønske velkommen til hjemmekampen mot Barcelona – onsdag 27.3. kl 18.30, og 2164 billetter er allerede solgt!!

Rekorden for en damekamp i Norge er 4619, i 16-dels finalen i Champions League mellom Avaldsnes og Lyon, høsten 2016. Da uten å regne med Cupfinaler eller landskamper.

Akershus Fotballkrets, ved klubbutvikler Eva Karlsen, har gjort en kjempejobb med å ta imot påmeldinger fra lag i hele regionen, samt fra andre fylker. Denne administreringen har vært til enorm hjelp for oss som klubb, og har også sikret at vi kunne kjøre et såpass heftig opplegg for å få mange med. Vår kjære hovedsponsor DNB har tatt den store dugnaden det er å dekke billettene for alle barnelagene påmeldt innen mandag denne uken. Helt fantastisk!!

Vi har i tillegg hatt veldig god hjelp fra LSK. Robert og hans mannskap har stilt villig opp når det er ting vi har trengt hjelp med før årets så langt største arrangement. Truls Lühr Olsen er arrangementsansvarlig for LSK herrer, og har vært til uvurderlig hjelp i denne spennende perioden inn mot kamp. Hans kompetanse i forhold til billetter, plassering av publikum og hvordan vi skal forvalte pågangen er enorm, og han hjelper oss villig vekk.

Folkens – vi er ikke i nærheten av å være i havn. Dette var bare forhåndssolgte billetter. I samarbeid med Truls og LSK åpner vi nye seksjoner og tribuner etter behov. Vi har aldri opplevd maken til pågang og interesse, at mange flere kommer er det ikke tvil om. En ting til – ryktene sier at Kanarifansen og Bøffelberget mobiliserer…. Det er jo helt rått. DET betyr allsang, liv og røre på tribunen. Barcelona skal få kjenne på hva det vil si å spille CL kvart i lille Lillestrøm, i det store Østlandet, i enorme Norge. DET er stort!

Skal du vente med å kjøpe til kampdagen? Det er opp til deg. Vi skal nok få alle inn, men får du sitte der du helst vil?

En ting må vel være helt klart. Vi ønsker å slå den meget sterke rekorden til Avaldsnes fra 2016. Da er vi 2455 publikummere unna. Er du og dine kompiser, familie og lag en del av dette?

Gå på www.ticketmaster.no og sikre deg plassene du vil ha i dag, da er du sikret del i folkefesten:

 

LSK KVINNER MOT FC BARCELONA PÅ ÅRÅSEN, SISTE KVARTFINALEKAMP I CHAMPIONS LEAGUE 2019!