Klare for revansj!!

LSK Kvinner gikk på et sviende 3-0 nederlag borte mot Barcelona for en uke siden. Her i leiren er det to tanker i hodet, men klar tale fra gruppa.

Sist oppdatert: 26. mar 2019 Skrevet av: anna

 

Skrevet av Anna Collett

Det er selvfølgelig klart at vi først og fremst vil vinne, ingen tvil om det. Men 0-3 i sekken i UEFA Champions League er et knalltøft resultat å ta igjen. Jada, Solskjær og de røde djevlene gjorde det, Liverpool gjorde det i CL finalen som ingen kunne tro de hadde sett – og noen ytterst få, om noen, før det.

Vi er realistiske, men håpefulle. Vi er sammenbitte og litt småsinte. Vi er kampklare – og veldig revansjelystne.

Det meste i forhold til kampen mot Barcelona hjemme sitter i hodet. Vi må senke skuldrene, løfte blikket og smelle til. Vi vil vise alle de fremmøtte på Åråsen, pluss alle TV titterne i de 1000 hjem, at i oss bor det offensiv og kraftfull fotball som vi er ekstremt stolte over å prestere. Vi ønsker å rette opp et inntrykk fra bortekampen som vi ikke vil ha på oss – mere kamp enn det skal katalanerne få.

Barcelona er rett og slett kjempegode. Bare så ingen går i fella på å tro at dette er en enkel sak. Men vi vil prestere selv, vi vil vise oss festen verdig en ny publikumsrekord for oss på Åråsen, og rett og slett forsvare Fotball Norge i Europa helt til målstreken.

Gul/brunt gress i kjølig norsk mars-vær kler oss helt fint. Vi koser oss nesten litt, motstanderen tatt i betraktning. Gresset er bedre enn det ser ut, vi er klare for fest – og Barcelona håper vi er fornøyde med seg selv og første resultat.

Vi gleder oss voldsomt til kamp i morgen, med ca 1500 barn som reiser både langt og kort for å se oss, sammen med mange tusen andre – flomlys, CL innmarsj, Erna Solberg og Kanarifansen på plass. Dette blir faktisk ellevilt moro!

Velkommen til kamp!

Har du ikke kjøpt billett enda? TABBE!!

Gå inn på ticketmaster.no og søk oss opp.

 

Om du ikke kan på kamp, skru på TV2 Zebra fra klokka 18.00.

Avspark 18.30.