Bortedrømmen som brast

Hva skal man si? Av og til er det vanskelig å finne ord. (Foto: Manu Fernandez, AP)

Sist oppdatert: 21. mar 2019 Skrevet av: anna

 

 

To minutter etter at drømmekampen vår startet ble vi revet ut av søvnen. Barcelona gjorde akkurat det vi pleier å være gode på, bare enda bedre.

Colletts Corner

Gjennombrudd på kant, innover i banen, 45 graders pasning ut og bang – der satt den. Vi var rystet. Rett og slett. Men det var enda lenge igjen. Mål nummer to var pasning i bakrom, gjennombrudd innover i boksen, nydelig innlegg utover i banen igjen, og bang – skrudd inn via lengste stolpe og i mål. Omgangen var halvspilt. Mål nummer tre etter litt over halvtimen. Innlegg som traff Em og spratt opp i armen. Straffe, via hånda til Fisken – og i mål. Da virket det som om det var veeeldig lenge igjen av kampen. Over til 4-5-1 og ingen flere baklengs.

3-0 mot et av Europas beste lag, på deres flotte hjemmebane, med 5563 tilskuere tilstede er ikke å kimse av. Det er ikke krise i seg selv. Jada, det kan være ett mål for mye, men det er ikke det vondeste her. Vi var så mye lengre unna i spill-prestasjon. Vi har så mye lengre igjen opp til det beste nivået. Det gjorde fryktelig vondt. Vi har det fysiske, jentene var ikke mer slitne enn vanlig etterpå. Men ballbehandling, hurtighet i spill, forflytning. Det føltes som om de var to flere enn oss på banen til enhver tid.

Hva gjør vi nå da? Vi har en uke på oss til å være klare for dette en gang til, og rett og slett vise oss fra en bedre side. Vi skal først vise at vi kan spille råbra fotball i hallen lørdag klokka 14. Da kommer Kolbotn til første seriekamp. Der skal vi definitivt sette noen følelser på plass. Så skal alt fokus være mot den fotballfesten vi har invitert til på Åråsen. Folkens – vi lover dere, det blir en fotballfest. Vi hadde første kamp for sesongen i går kveld. Til onsdag har vi faktisk den og en til i kroppen. Det trengs.

For å si det veldig enkelt så blir det ikke verre enn det var i Barcelona. Det kan bare bli bedre, og det skal bli bedre. Vi har tenkt å brette opp ermene, skjerpe overgangspillet – og by på litt skikkelig fotball på eget gress. I tillegg får dere se noen av Europas mest spennende spillere boltre seg mot oss.

Helt til slutt. Tusen takk til alle dere som tok turen til Barcelona for å heie oss frem. Det var veldig godt og sterkt å ha dere alle til stede på en slik spesiell kveld. Så mye familie, venner og fans var rett og slett imponerende. Ikke gi dere, vi gir oss ikke! Bli med og fullfør denne kvartfinalen med stil, vanskelige utgangspunkter har blitt snudd før! Kom på kamp på Åråsen!