Justine Vanhaevermaet kan endelig returnere til Norge

Sist oppdatert: 29. apr 2021 Skrevet av: jonas

 

Justine Vanhaevermaet har sittet hjemme i Belgia helt siden hun ble nektet innreise i Norge i forbindelse med Mesterliga-kampene mot Wolfsburg i mars. I dag kom den etterlengtede gladnyheten om at hun endelig kan reise tilbake til Norge.

-Vi fikk en telefon fra Sjøfartsdirektoratet i dag, som kunne melde om at søknaden vår er godkjent og at Justine får komme tilbake til Lillestrøm. Det er rett og slett fantastiske nyheter! Vi har jobbet med denne saken i ukesvis og ingenting gleder oss mer, enn at Justine endelig kan pakke bagen og returnere til Norge. Hun har vært savnet. I tillegg har hun bursdag i dag, så nå har hun en ekstra god grunn til å feire, sier fungerende daglig leder May Gulbrandsen.

En lettet og glad Justine sier følgende:

-Jeg er veldig glad for å endelig kunne komme tilbake til Lillestrøm. Det har vært en krevende tid med mye usikkerhet, så det er fint å endelig få noen gode nyheter. Pre-season med jentene blir naturligvis kortere enn vanlig, men jeg har gjennomført veldig gode treninger i Belgia. Jeg føler meg veldig klar og kan ikke vente til 22. mai!

-Det er svært gledelig at Justine endelig får innreise. Det har vært en lang prosess hvor vi har prøvd alle muligheter for å få Justine inn igjen og vi er glad for at Justine endelig får kommet inn igjen nå. Da rekker hun å gjennomføre 14 dager med trening før seriestart, som blir bra for laget og Justine. Det er godt å være i mål med en frustrerende sak for klubb og spiller, sier hovedtrener Knut Slatleim.

Justine Vanhaevermaet rekker med det seriestarten i Toppserien mot Lyn 22. mai. Før den tid skal Birdsa teste formen mot Rosenborg, Vålerenga og Grei. Les mer her!