Flere av Birdsa skal ut på landslagsoppdrag etter påsken

Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT/Bildbyrån

Sist oppdatert: 04. apr 2021 Skrevet av: jonas

 

Australia:

Karly Røstbakken er tatt ut på det australske landslaget som skal spille mot henholdsvis Tyskland 11. april og Nederland 14. april.

-Jeg er veldig glad for å være tilbake på landslagsoppdrag med jentene. Det er veldig lenge siden vi alle har vært samlet, og vi kan ikke vente med å komme oss ut på banen sammen igjen, sier Karly Røstbakken.

Foto: Getty

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norge: 

Emilie Haavi og Emilie Woldvik er begge en del av den norske landslagstroppen. De skal først møte Belgia på King Baudouin Stadium i Brüssel 8. april, før Tyskland på BRITA-Arena venter i Wiesbaden fem dager senere.

 

Belgia: 

Red Flame Justine Vanhaevermaet (28): “Ik zou me geen laatbloeier noemen, maar er is wel nog veel progressie” | Vrouwenvoetbal | hln.be
Foto: © Photo News

Justine Vanhaevermaet er tatt ut på det belgiske landslaget, og skal med det møte Emilie Haavi og Emilie Woldvik 8. april. Belgia skal også møte Irland 11. april.

-Jeg ser virkelig frem til å spille mot Norge, det er alltid morsomt å spille mot folk du kjenner. Norge har flere verdensklassespillere og vi er et lag i utvikling, så dette blir en viktig kamp for oss. Jeg håper å møte Emilie Haavi på banen, eller kanskje ikke, hennes kvaliteter kan jo skade oss. Jeg tror uansett dette blir en veldig fin kamp, sier Justine Vanhaevermaet.

 

 

Emilie Haavi sier følgende om kampen mot Belgia:

-Det blir gøy å se Justine igjen, og forhåpentligvis få noen fighter mot hverandre på banen. Det er lenge siden vi begge har spilt kamp, så vi er garantert veldig spillesugne og klare for å gi alt begge to!

 

Vi ønsker jentene lykke til!