DNB forlenger samarbeidet med LSK Kvinner

Markedsdirektør i DNB Aina Lemoen Lunde smiler bredt over det forlengede samarbeidet med LSK Kvinner. Foto: DNB

Sist oppdatert: 26. mar 2021 Skrevet av: jonas

 

-DNB har vært stolt sponsor av LSK Kvinner over en lengre periode, og vi forlenger nå avtalen med to nye år. Vi er svært fornøyd med samarbeidet som har gitt gode sportslige resultater, men ikke minst også vært med å løfte kvinnefotballen de siste årene. Gjennom #huninvesterer ønsker vi å bidra til at flere kvinner sparer i fond og aksjer, og gjennom sponsorstrategien vår ønsker vi selv å investere i kvinner som virkelig satser i sine idretter. På sikt ønsker vi at dette skal bidra til å tette kapitalgapet mellom kvinner og menn, også innenfor idretten. I samarbeid med klubben har vi derfor profilert draktene med #huninvesterer. Vi ser frem mot sesongen 2021 og håper vi igjen kan sees på kamp, sier Markedsdirektør i DNB Aina Lemoen Lunde.

Petter Orning – divisjonsdirektør for Retail i DNB. Foto: DNB

-Jeg gleder meg til jeg forhåpentligvis snart kan komme i LSK-hallen igjen for å se kamp. Den entusiasmen LSK Kvinner viser er fantastisk og viljen til å prestere er noe jeg gleder meg over hver gang jeg ser på laget spille. Vi i DNBer stolte av å være med å sponse LSK Kvinner og jeg som lokal og LSK-fan er ikke mindre stolt, sier divisjonsdirektør for Retail i DNB Petter Orning.

-Det er svært gledelig for oss å kunne annonsere at DNB også i år vil være en av våre hovedsponsorer og med dette fortsette å pryde spillernes drakt i den kommende sesong. Vi er enormt stolte av å ha en sponsor som forsetter å sette økonomisk likestilling mellom kvinner og menn på agendaen, og vi setter stor pris på den viktige jobben DNB gjør i markedet hver dag, som igjen bidrar til økt kunnskap. DNB går foran som et flaggskip når det kommer til det å sette fokus på kvinner med sin #huninvesterer-kampanje, sier markeds- og medieansvarlig i LSK Kvinner Jonas Jensen.

 

Les mer om DNB her!