bspoke er ny samarbeidspartner og LSK Kvinners offisielle IT-leverandør!

Avdelingsleder Jan Erik Johansen og daglig leder Henrik Holum smiler bredt over samarbeidet.

Sist oppdatert: 07. mai 2021 Skrevet av: jonas

 

Vi har gleden av å ønske bspoke velkommen som ny samarbeidspartner med LSK Kvinner. bspoke skal pryde våre strømper de to neste årene.

-For oss i bspoke er det en glede å kunne få til en samarbeidsavtale med LSK Kvinner. Vi fikk en vennlig henvendelse fra Jonas om at de trenger en god IT-leverandør. Etter en effektiv dialog ble vi raskt enige om at vi hadde et godt grunnlag for et samarbeid, og at vi ønsker å bidra utover leveranse av IT-løsninger, sier avdelingsleder Jan Erik Johansen.

-Vi i bspoke jobber hver dag for å bygge Norges beste arbeidsplass, vi heier på kvinner og et mangfold i vår bedrift. Vi synes kvinner skal ha like muligheter som gutta både i idrett, næringslivet og samfunnet forøvrig. Vi er så heldige å få lov til å gå inn som draktsponsor, i tillegg til å levere en moderne arbeidsplass for god og sikker samhandling for LSK Kvinners organisasjon. Dette passer fint når vi nå gjør en satsing i bspoke med en egen avdeling, bspoke Cloud.

-Det er veldig stas for klubben å ha inngått en avtale med bspoke, og med det få en offisiell IT-Leverandør. Fra starten av dialogen med Jan Erik i bspoke fikk vi veldig fort en felles forståelse over mulighetene vi kan skape sammen som samarbeidspartnere, sier markeds- og medieansvarlig Jonas Jensen.

bspoke AS er et ambisiøst, ansatteid konsulentselskap med 36 erfarne hoder. Firmaet ble startet med et ønske om å skape en arbeidsplass der fag og arbeidsmiljø veier tyngre enn bunnlinjen. Hver og en av deres konsulenter har sin spesialkompetanse som de gladelig fordyper seg i, både på jobben og på fritiden. bspoke sine erfarne teknologer har søkt seg til bedriften fordi de vil ha stor frihet, og ikke minst tillit til å gjøre det som er best for kunden. bspoke sin kjernevirksomhet er å levere konsulenter til utvikling- og digitaliseringsprosjekter innen både offentlig og privat sektor. De tilbyr kompetanse innenfor bl.a. systemutvikling, arkitektur, design, test, prosjektledelse og skytjenester. Les mer om bspoke her!