Share/Save/Bookmark

Wonder Woman Ingrid med 175 seriekamper på rad

  27.10.2017 Kl. 19:36  

(Vår egen Wonder Woman. Lagkaptein Ingrid Moe Wold som i morgen setter en ny fantastisk klubbrekord. 175 seriekamper på rad. Foto: Bjørn Hytjanstorp)


I morgen spiller Ingrid Moe Wold sin 175. seriekamp på rad for LSK Kvinner.

Mye har vært skrevet og sagt om vår fantastiske lagkaptein Ingrid Moe Wold. Forsvarsbauta, kontinuitetsbærer, tidenes lagspiller og et stort forbilde er stikkord som ofte blir nevnt. En evighetsmaskin som aldri svikter.  I morgen spiller hun sin 175. seriekamp på rad for LSK Kvinner. Hun har i tillegg startet i samtlige av våre seriekamper siden overgangen fra Team Strømmen. En enestående prestasjon. Ingen har bidratt mer for vår fotballfamilie enn Ingrid. Aldri syk eller skadet, aldri ute av laget på grunn av karantener. Hun er ganske enkelt vår egen Wonder Woman. 

Vi tok en kort prat med Ingrid før kampen mot Stabæk og spurte henne rett ut. Hvordan er det i hele tatt mulig å spille kamp etter kamp, når du er flaska opp på Totenflak, Vazelina Billopphøggers og produkter fra Kapp Mjølkefabrikk?

- He-he. Kommer langt her i verden på den blandinga der, men det jo er lenge siden det ble produsert "Viking Melk" på mjølkefabrikken, da, flirer Ingrid, som innrømmer at hun de siste årene har fått utallige spørsmål om sin enorme stayerevne. 

- Jeg har egentlig ikke et godt svar. Jeg er nøye med detaljene, men føler likevel at jeg vært heldig som har unngått lange avbrekk på grunn av skader og sykdom. 

- Det viktigste er at man trives med det man gjør, og akkurat nå finnes det knapt noe bedre enn å spille fotball for LSK Kvinner, legger Ingrid til, som i morgen kroner hverdagen med nok en serietittel. På spørsmålet om hvor høyt hun verdsetter årets triumf i Toppserien kommer svaret raskt og spontant.

- Veldig høyt. Vi mistet mange nøkkelspillere før sesongen og mange mente at LSK-dominansen nå var over, men vi har levert en laginnsats gjennom hele sesongen som kanskje er den beste i LSK Kvinners historie. Jentene har stått opp for hverandre, kjempet innbitt og gjort alle forhåndstips til skamme. I tillegg fikk vi inn flere gode spillere som har passet perfekt inn i vårt spillesystem. Det vi har fått til i år er jeg veldig stolt over, forteller Ingrid, som gleder seg til morgendagens kamp mot Stabæk.

- Vi ønsker å avslutte denne sesongen med stil og håper vi kan lage en skikkelig fotballfest for vårt hjemmepublikum, avslutter Ingrid Moe Wold. 


Fakta. Ingrid Moe Wold.

Alder: 27 år.

Tidligere klubber: Kapp, Gjøvik og Team Strømmen.

Seriemester: 2012, 2014, 2015, 2016 og 2017.

Norgesmester: 2014, 2015 og 2016.

Norgesmester J19: 2009 med Team Strømmen.

Antall seriekamper og mål for LSK Kvinner: 174 kamper og 23 mål.

Antall A-landskamper for Norge: 44.Vis alle nyheter