Share/Save/Bookmark

Woldvik tatt opp i A-stallen

  08.01.2017 Kl. 09:58  


Bursdagsbarnet Emilie Woldvik som fyller 18 år i dag er tatt opp i LSK Kvinners A-stall. Vi gratulerer Emilie både med den store dagen og med en plass i A-stallen.


Fra sin posisjon som høyreback har Emilie Woldvik de siste to sesongene blitt lagt merke til for sitt gode spill på LSK Kvinners rekruttlag. Rask, energisk og alltid på løp, og som lagkaptein har hun også vist gode lederegenskaper.

Vi tok en kort prat med Emilie før en ny treningsøkt og spurte hvordan hun selv ser på overgangen til A-laget.

- En fantastisk mulighet som jeg skal ta meget godt vare på, forteller Emilie. Jeg forventer ikke at jeg skal få mye spilletid, men håper at jeg i løpet av sesongen får noen kamper eller innhopp hvor jeg kan vise meg fram.

Emilie Woldvik har tidligere hospitert på A-laget og vet hva som venter henne.

- Alt går som mye fortere på A-laget. Det gjelder å være konsentrert og skjerpet til enhver tid. På A-lagstreningene spilles det med langt større hurtighet og med en mye bedre presisjon i pasningsspillet enn det jeg er vant med fra tidligere. I tillegg stilles det langt større krav til meg og mine prestasjoner. Noe jeg liker veldig godt, sier Emilie Woldvik.

Emilie Woldvik blir nå den tredje i årets spillerstall som er rekruttert fra Kløfta/Ullensakerjentene og som har utviklet seg videre gjennom spill for LSK Kvinners rekruttlag. De to andre er Sophie Haug og Malin Brenn. Alle tre er født i 1999. En honnør til alle de som jobber med jentefotball på Kløfta og på Jessheim, og vårt eget trenerteam knyttet til rekruttlaget.
Fakta:

Fullt navn: Emilie Marie Aanes Woldvik.

Alder: 18 år.

Posisjon: Høyreback.

Tidligere klubber: Kløfta og Ullensakerjentene (KK).

Meritter:

Vinner av Gothia Cup 2015 med LSK Kvinners J18-lag

Vinner av Norway Cup 2016 med LSK Kvinners J19-lag.

Tapende Cupfinalist 2016 med LSK Kvinners J19-lag.

Avdelingsmester 2. divisjon med LSK Kvinners 2.lag.


 Vis alle nyheter