Share/Save/Bookmark

Vi setter kurs mot Avaldsnes

  28.04.2015 Kl. 19:45  
Mange har før sesongen 2015 tippet Avaldsnes som en av gullfavorittene. Så langt i år har de ikke innfridd slik forventet av en gullkandidat. Før årets sesong har de hentet inn ny hovedtrener, Tom Nordlie, og som assistenttrener har han med seg Frank Berntzen. I spillertroppen er det foretatt endel endringer både med tanke på nye spillere og spillere som har forlatt klubben. Inn har de hentet to store norske profiler, Elise Thorsnes og Maren Mjelde, som begge er i troppen til VM i Canada. Maren Mjelde er kaptein på årets Avaldsnes lag.

Avaldnes står med 7 poeng etter 4 kamper. De har vunnet mot Kolbotn og Arna- Bjørnar, spilt uavgjort mot Stabæk og tapte mot Tr.heims Ørn. Avaldnes ligger med det på 6.plass på tabellen. De har scoret 7 mål og sluppet inn 5.

Ser man på historikken vår mot lørdagens motstander, så har vi ikke avgitt ett eneste poeng siden de rykket opp til Toppserien. Vi har spilt 4 seriekamper mot de og har scoret 11 mål og sluppet inn kun ett mål. Tar vi med NM så vant vi 0-4 i semifinalen i 2014, og har en total målforskjell på 15-1! På tross av denne statistikken forventer vi en tøff kamp på lørdag. Vi spiller borte, det er tv-kamp, og det er knyttet stor spenning til duellen mellom Avaldsnes og LSK Kvinner da mange har sett på begge lag som gullfavoritter i årets Toppserie.

Dette er hva Monica Knudsen sier
Vi er godt i gang med sesongen, og i neste runde står Avaldsnes for tur. Også dem har hatt en fin sesongstart, og det kan se ut som om Avaldsnes endelig skal ta steget og kjempe i toppen i årets sesong. Selv om vi har vunnet alle tidligere kamper mot Avaldsnes, har det hele veien vært tøffe og tette kamper og det forventer vi denne gangen også. Som alltid vil vi møte godt forberedt, og med unntak av Marte Berget som sliter med en ankel, er alle spillerne friske og raske pr nå.
 

Kaptein Marita Skammelsrud Lund
Avaldsnes er et veldig bra lag, med flere gode spillere. De har forsterket stallen sin fra i fjor, hvor de blant annet har fått inn spillere som Maren Mjelde og Elise Thorsnes. Avaldsnes er et vanskelig lag å møte, og kampene er ofte preget av mange jevne og tøffe dueller. Kampen i fjor endte med seier til oss, noe vi ønsker å gjenskape i år også. Vi er godt forberedt på hva som møter oss på lørdag, og det gjelder for oss å være klare for å gå i krigen når dommeren blåser i fløyta. Birdsa er klare for kamp, er du?


Vi forventer at Avaldsnes stiller med følgende lag i en 4-3-3 formasjon

24 Adrianna Nichole Franch
2 Leticia Santos De Oliveira
3 Freja Hellenberg
4 Casey Short
14 Laila Himle
8 Maren Mjelde
16 Karina Sævik
18 Luana Bertolucci Paixao
6 Holmfridur Magnusdottir
9 Elise Hove Thorsnes
10 Cecilie Pedersen

Vi har hørt rykter om at noen fra Kanari- Fansen skal ta den lange turen for å se kampen. Vi ønsker dere god tur!

Vis alle nyheter