Share/Save/Bookmark

Vi holder sammen med Espira

  09.03.2017 Kl. 20:27  (Vi holder sammen. LSK-spillerne Anna Westerlund, Ingrid Moe Wold og Isabell Bachor er veldig glade i Espira-maskoten)

LSK Kvinner og Kunnskapsbarnehagen Espira forlenger samarbeidet.

- Kunnskapsbarnehagen Espira ønsker å fortsette samarbeidet med LSK Kvinner først og fremst fordi vi opplever at vi deler en rekke felles verdier. Ikke minst behovet for at barn beveger seg og finner glede i idrettslige aktiviteter. Like fullt ønsker vi å bidra til at kvinnefotball blir mer anerkjent og får større oppslutning blant folk flest. Og så er det fint å kunne samarbeide med et vinnerteam som LSK Kvinner, forteller Jens Schei Hansen, kommunikasjon- og organisasjonsdirektør i Espira.

- LSK Kvinner er glade for å kunne videreføre samarbeidet med Espira kunnskapsbarnehage. Det å kunne gi barn og unge inspirasjon til fysisk utvikling er helt i tråd med LSK Kvinner sitt tankesett for fremtidens unge. Vi gleder oss til Espira/LSK Kvinner aktivitetsdag med alle førskolebarna fra de ulike Espira barnehagene, uttaler Kristine Skuland Nilsen, daglig leder i LSK Kvinner.


Vis alle nyheter