Share/Save/Bookmark

Veteranene som alltid stiller opp

  03.03.2017 Kl. 23:23  

(Uten våre trofaste veteraner ville ikke LSK Kvinner ha klart å gjennomføre sine kamper i LSK-hallen. De fortjener vår hyllest)

 

LSK Kvinner har en flott gruppe med veteraner som alltid stiller opp for klubben.

En ny sesong skal forberedes. Torsdag kveld gjennomførte LSK Kvinner et møte med de frivillige og igjen er veteranene våre mer enn villige til å gi oss en hjelpende hånd.

- Hva skulle vi ha gjort uten disse fantastiske veteranene som alltid stiller opp for klubben vår? spør Kristine Skuland Nilsen retorisk.

- De er blide, positive og alltid løsningsorienterte. Veteranene er fremragende ambassadører for LSK Kvinner og i forbindelse med våre kamper i LSK-hallen er de rett og slett uunnværlige. Ingen oppgave er for liten for dem ei heller for stor, legger hun til.

- Det er en glede å kunne bidra særlig for en klubb som LSK Kvinner, forteller Torill Eidem som tar en ny sesong som arrangementsansvarlig i LSK Kvinner.

- De fleste i gruppa har jo lang fartstid fra arbeid i lag og organisasjoner fra tidligere. Vi tilhører en generasjon hvor dugnadsånd og viljen til å hjelpe andre var og fortsatt er sterke positive verdier. I LSK Kvinner føler vi at vi blir lagt merke til og at vår innsats blir satt pris på, avslutter Torill Eidem.


Vis alle nyheter