Share/Save/Bookmark

Veien til Telenor Arena

  24.08.2015 Kl. 16:00  
Veien til Telenor Arena går via LSK-hallen allerede førstkommende onsdag. Da kommer Sandviken på besøk. Det er vinn eller forsvinn for begge lag. Kampstart kl 17.30. Birdsa trenger din støtte fra tribunen.

Sandviken har på sin vei til kvartfinalen slått ut Haugar (5-0) og Klepp (2-0). I de fire siste kampene i Toppserien står de med tre seire og en uavgjort. Klepp, Trondheims-Ørn og Kolbotn er alle lag som ligger over de på tabellen, men Sandviken har sendt de hjem uten poeng. I helgens runde spilte de uavgjort 0-0 mot Stabæk på bortebane. Så det er ingen tvil om at jentene fra Sandviken har spilt på seg mye selvtillit de siste ukene. Tidligere LSK spiller Madeleine Giske var ikke i troppen til Sandviken da de spilte mot Stabæk.

LSK Kvinner har aldri tidligere møtt Sandviken i NM. I Toppserien har lagene møttes syv ganger. Vi må helt tilbake til vårsesongen i 2011 for å finne poengtap for LSK Kvinner. Det var i den kampen lagene møttes for første gang i Toppserien. Da endte kampen 2-2.

I den formen Sandviken er om dagen får statistikk være statistikk! De kommer til å gå på banen fulle av selvtillit og med kun et mål for øyet-vinne kampen og slå LSK Kvinner ut av NM.

Vis alle nyheter