Share/Save/Bookmark

Utspilt i siste runde i Toppserien før gullsermonien

  08.11.2015 Kl. 18:35  
Middelhavsfarer Kolbotn kom til LSK-hallen uten noe å spille for. Bortsett fra en ting. Det var tydelig at spillerne ønsket å gi David Brocken en verdig avsluttning i hans siste kamp som hovedtrener for Kolbotn. LSK Kvinner ble utspilt og tapte 4-0. Det resultatet er det ingenting å si på.

Det som skulle være oppladningen til gullsermonien ble en stusselig forestilling. Spillerne viste mangel på energi, for mange touch, lite fart og rytme. – Dette var én av våre dårligste kamper denne sesongen. Det var rett og slett en kollaps. Selv om serien er avgjort, så kan vi ikke opptre på denne måten. Det er ikke godt nok, sa LSK kvinner sin trener Monica Knudsen til Romerikes blad etter kampen. Det var Kolbotn som sto for underholdningen i det som skulle være hjemmelagets gullfest. Kolbotn var smarte i sitt spill. De var kompakte og godt organiserte bakover på banen, og kjørt de overgangene de fikk med stor fart og mange spillere. Til tross for at LSK hadde ballen mest frem til pause var det ikke ufortjent at Kolbotn gikk til pause med ledelse 2-0. Det hjalp heller ikke at LSK Kvinner måtte spiller med 10 spillere fra kampens 42.minutt etter at Emilie Haavi fikk direkte rødt kort etter en felling som bakerste spiller. Kampens dommer fikk også høre det fra de fremmøtte da hun blåste igang det påfølgende frisparket mens Nora N.Gjøen sto å dirigerte muren! Kolbotn reagerte kjapt og satte ballen nede i det venstre hjørnet for Gjøen. 3-0 kom 8 minutter ut i andre omgang. Da var det hele avgjort! Men ikke for Kanari-fansen. Jo mer Birdsa slet, jo høyere sang de. Maken til innsats har man aldri sett i LSK-hallen. Det er bare å ta av seg hatten for våre supportere. Da det var fem minutter igjan av kampen lå ballen nok en gang bak Gjøen i målet og kampen endte med det 4-0.

Gullsermonien kunne derimot ingen ta ifra LSK Kvinner. Det var stor steming idet Marita Skammelsrud Lund hevet pokalen over hodet. Etter sermonien bar det til Åråsen for en rolig markering av gullet i Toppserien. Kvelden inneholdt taler og stemingen var god. Nå er det å se fremover for det gjenstår tre tøffe kamper denne sesongen. Allerede onsdag står 1. FFC Frankfurt på andre siden av banen i det som er den første kampen i 8-delsfinalen i Champions League.

LSK Kvinner takker alle for oppmøte på kampene og all støtten gjennom sesongen 2015 i Toppserien. Vi håper å se dere igjen i LSK-hallen sesongen 2016. Men før det, vi sees på onsdag kl 18.00 på Åråsen! Birdsa trenger deres støtt.

Kampfakta
Mål: 0-1, Camilla Huse (14), 0-2, Cecilie Liane (43), 0-3, Cambria Privett (55), 0-4, Fanny Andersson (85)

LSK Kvinner: Nora Gjøen-Ingrid Wold Moe, Marita Skammelsrud Lund, Anna Westerlund, Marit Sandvei-Emilie Haavi, Sherida Spitse (82: Emma Lund), Anja Sønstevold, Mimmi Løfwenius (46: Marte Berget), Isabell Bachor (72: Victoria Ludvigsen), Isabell Herlovsen.

Kolbotn: Siiri Välimaa-Cecilie Liane, Ina Gausdal, Sheila van den Bulk, Camilla Huse (87: Marit Bratberg Lund)-Karina Sævik, Solveig Gulbrandsen (72: Linn Huseby), Cambria Privett, Ingrid Elvebakken, Fanny Andersson, Tonje Pedersen (84: Camilla Ose).

Dommer: Ann-Marie Sjøvika, Brandval IL
Rødt kort: Emilie Haavi, LSK
Tilskuere: 512

Foto: Bjørn Hytjanstorp
Vis alle nyheter