Share/Save/Bookmark

UNGE BIRDS PÅ J16-LANDSLAGET

  28.04.2018 Kl. 12:51  

Fra venstre: Nora Egenes, Thale Listerud og Mille Dalen, LSK Kvinner rekrutt.

Thale Listerud, Nora Egenes og Mille Dalen fra LSK Kvinner rekrutt var på lista til landslagstrener Børje Sørensen da troppen til J16-landslaget ble tatt ut. Mille Dalen måtte dessverre melde forfall på grunn av skade, men det ga muligheten til Mia Authen, også hun fra LSK Kvinner rekrutt.

J16-landslaget har denne uka samling i Italia der de har møtt Russland og England allerede, før Japan venter lørdag. Alle våre har fått bra med spilletid og bidratt til 3-1 seier mot Russland og 2-1 seier mot England. Mia Authen bidro også med scoring i seieren mot Russland.

Toppspillerutvikler i LSK Kvinner, Tom Arne Stormo, er stolt av de unge spillerne som er ute med flagget på brystet.

De internasjonale referansene de får i en så ung alder er viktige og de tar med seg inspirasjon samt motivasjon tilbake til klubbhverdagen, nevner Stormo.

Selv om det på uttaket står LSK-Kvinner bak deres navn så påpeker Stormo at de ikke skal ha hele æren for at de får representere Norge ute i verden.

Mye av æren skal spillerne ha selv, de har eierskap til egen utvikling som gjør at de tar steg hver eneste uke. Samtidig bør deres moderklubber slå seg på brystet, da det er der mesteparten av deres utvikling til nå har skjedd, forteller toppspillerutvikleren.

Mille Dalen og Nora Egenes kom nylig til LSK-Kvinner fra Skedsmo FK, mens Thale Listerud forrige sommer meldte overgang fra Ull/Kisa. Mia Authen på sin side kom til LSK-Kvinner fra Trøgstad/Båstad før 2017-sesongen.
Vis alle nyheter