Share/Save/Bookmark

Treningskamp mot Herd

  07.04.2017 Kl. 17:13  
(Silje Blakstad og flere av spillerne i A-laget er med, når LSK Kvinner tar i mot Herd på kunstgressbanen på søndag. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).


På søndag formiddag stiller LSK Kvinner opp med et blandingslag av A- og rekruttspillere i treningskampen mot Herd.

Ålesund-laget Herd som er nyopprykket til 2. divisjon er for tiden på treningsleir her i Lillestrøm og kombinerer dette med en treningskamp mot oss på søndag. I tillegg vil LSK Kvinners hovedtrener Hege Riise være med å lede en av deres treninger på mandag. Herd vil også følge vår trening mot LSKs G16-lag på mandag ettermiddag i LSK-hallen.

- Alltid hyggelig å kunne utveksle erfaringer og ideer med andre trenere og spillere. Når vårt eget treningsopplegg skal presenteres til andre, blir vi langt mer bevisste på våre egne detaljer. På den måten blir det en gjensidig læringsøkt, forteller hovedtrener Hege Riise som ikke nøler med å bruke spillere fra A-troppen i denne kampen.

- Vi har mange som er ute på landslagsoppdrag eller er opptatte med samlinger, men alle spillerne som er skadefrie og hjemme i Lillestrøm er tilgjengelige til denne kampen. Vi tar med oss all den kamptreningen vi kan få, legger Hege Riise til.

- I klartekst vil det si at A-lagsspillerne Isabell Bachor, Silje Blakstad, Synne Skinnes Hansen, Lene Lauve og Emilie Woldvik er med og spiller en omgang mot Herd.  Når det gjelder Ida Fjordbakk, ser vi det hele an. Ida har slitt en del med skader og vi vil ikke risikere å forverre situasjonen hennes, men som alle andre trenger også hun kamptrening.  Ryoko Takara er den eneste hjemmeværende spilleren som står over, avslutter Hege Riise.

Hos rekruttlaget er fortsatt Silje Hansen, Aud Helene Mathiesen, Sheina Murugesapillai og Tonje Søgård ute med skader. I tillegg er Hanne Evensen, Camilla Lindahl og Synne Gulbrandsen på treningsleir sammen med LSKs J17-lag.

Vi tar også med at de fleste av LSKs trenere er borte denne helgen. LSK Kvinner vil derfor bli ledet av rekruttlagets assistenttrener Ane Heia.

 

Søndag 9. april. LSK Kvinner – Herd. Kunstgressbanen, Lillestrøm stadion kl. 11:30.


Vis alle nyheter