Share/Save/Bookmark

Trekning 8-dels finale, Champions League

  02.10.2018 Kl. 11:48  

 Av og til må man bare ha flaks. God gammeldags flaks.


Skrevet av Anna Collett


Det er så rart. Rigmor kjører på med tippekonkurranse internt i laget. Tunge og seriøse greier. Hun holdt alt hemmelig.  Jeg tippet på Brøndby, og vant. Vi endte sist i bollen til UEFA og fikk nettopp Brøndby som motstander. Vi kunne ha trukket Lyon, PSG, Wolfsburg og Chelsea. Bare for å nevne noen. Vi gjorde ikke det.

Spørsmålet internt var så enkelt som enten går vi for publikumsappell – ellers har vi ett par alternativer. Det var Rosengård, Brøndby og kanskje Barcelona.

Denne trekningen var helt utrolig. Først trakk vi WFC Zvezda-2005, som har sett sine bedre år. Russerne var ikke i nærheten av tidligere års meritter (med en tapt finale i CL i 2009 som toppen av kransekaken).

Jada, vi vant greit borte i fjor mot Brøndby. Men ingen kvinnelag er det samme fra år til år. Vi gleder oss over å ha sluppet ett større navn, men vet også hvor viktig denne kampen er, og hvor mye den betyr for Brøndby også.

Hjemmekampen blir sannsynligvis onsdag 17.10 (evt torsdag 18.10). Kampstart sannsynligvis 18.30. Hold av dagen - nå skal vi lage ny fotballfest på Jessheim stadion!!Vis alle nyheter