Share/Save/Bookmark

Tre nye birds har re-signert!

  29.11.2018 Kl. 00:12  

Skrevet av Anna Collett

Jeg resignerer etter mange gode orddelings kommentarer på Facebook. Ordet skal være Re-signerer!!! 

Vår beste visekaptein Anja Sønstevold har endelig signert en ett-års kontrakt med LSK Kvinner. I tillegg har vår utrolige keeper Ida Norstrøm og vår kjære superspiss Sophie Roman Haug begge signert for to år.

Og alle var vi lykkelige lenge før jul! Vi er så glade for å endelig lukke disse tre spillerkontraktene. Dette er tre utrolig viktige jenter i gjengen.

Anja er visekaptein. Hun er en av de sterke og flotte kulturbærerne vi har i gruppa. Hun er en av de som kan si, at ja – men det er slik vi gjør det når det funker – eller kanskje vi burde teste ut dette mer?  Til både spillere, trenere og apparatet for øvrig. Selv om hun heldigvis sjeldent trenger å uttrykke det. Fantastisk person, verdens morsomste uten å vite det alltid – og verdens beste venstre back fra Norge – uten tvil. Thank you for at du fremdeles vil lede an hos oss!


Ida Norstrøm. Ida – jeg har sagt det før og jeg sier det gjerne igjen. Du har verdens beste dritt jobb. Du er reserven til en av Norges beste to keepere. Alle vi har så utrolig respekt for hvordan du omfavner rollen din, og absolutt din egen utvikling og målbevissthet. Du kunne ha stått fast flere steder men du valgte vårt utrolige utviklingsfokuserte miljø med Cecilie Fiskerstrand, Bente Nordby og deg selv i spissen. Det blir jo ikke bedre enn det! Takk!


Sophie Roman Haug. Takk og farvel. Ikke at du skal dra noen steder som helst, heldigvis – ikke enda i hvert fall. Men takk for at vi kan si farvel til tvil om hva du skal i utgangspunktet de neste to årene. Du er helt rå. Din spisskompetanse i boksene kan knapt beskrives. Jada, som alle på 20 år så har du en del samhandling å utvikle deg på – heldigvis. Derfor blir du fremdeles hos oss for å ta de reiktige stegene videre. Vi er så stolte over at du er vår – og at du er lokalt oppfostra. Din barndom er fra oppe i bakken ett stykke, det liker vi faktisk nesten aller best

 Vis alle nyheter