Share/Save/Bookmark

Toppkamp i LSK- hallen

  08.05.2015 Kl. 18:25  

Klepp IL har hatt en veldig god start på sesongen. De står med 4 seiere og en uavgjort. De startet sesongen med å vinne 3-1 hjemme mot VIF. Så slo de Arna- Bjørnar 4-2 på bortebane. Tilbake på hjemmebane i 3.runde vant de 2-0 over Trondheims Ørn. I 4.runde spilte de uavgjort 1-1 mot Kolbotn på Sofiemyr. I Toppseriens 5.runde slo de Stabæk 2-1 hjemme. Klepp IL sin start på sesongen har ført de opp på 2.plass på tabellen. Kun to poeng bak LSK Kvinner. Ser man ned til 3.plassen, så har de et forsprang på Kolbotn på 5 poeng.

Før sesongen hentet de inn fem nye spillere. To av disse spilleren er Hege og Tuva Hansen. Fire spillere forlot klubben. Skal man plukke ut spillere som er sentrale i troppen til Klepp IL, så er det Hege Hansen, Gry Tofte Ims og Maria Thorisdottir. Jon Pall Palmasson er inne i sin andre seosong som trener for Klepp IL og har tatt med seg nyttig erfaring etter sesongen 2014 inn i en ny sesong. Klepp IL viser så langt i sesongen at de har fått en god struktur i laget og at de er tryggere på seg selv. De er fysisk sterke og tøffe i duellene. De har gode kanter og backer som kommer oftere opp i angrep enn tidligere. De slår fortsatt endel langt, men er flinkere til å stå etter og vinne andre ball. Gry Tofte Ims løper fra boks til boks. De har også blitt mye mer effektive enn tidligere. Hege Hansen er en spiller som ikke lar en sjanse gå fra seg. 

Ser man på tidspunktet i kampene Klepp IL scorer mål har de i 4 av 5 kamper scoret innen kampens 15.minutt. De kjører hardt ut fra start. Mot Stabæk var stillingen 1-1 til kampens siste minutt hvor Asbjørnsdottir dukket opp og ordnet seiersmålet. Klepp IL er et lag som står på til kampen er over. 

I 2014 slo vi de enkelt hjemme 5-0 etter mål av Isabell Bachor (8), Sherida Spitse (14), Isabell Herlovsen (18,26,63). På bortebane vant vi 1-0 og da var det Emilie B. Haavi som ble matchvinner. 

 

Monica Knudsen

Endelig hjemmekamp, og vi gleder oss til å måle krefter med laget nærmest oss på tabellen. Klepp har sanket godt med poeng, og mange har vært overrasket over det. Vi er ikke like overrasket, de har fått påfyll av spillere med solid kvalitet fra forrige sesong og man har over tid sett at laget har utviklet seg. Klepp kom til LSK - hallen som tabelleder forrige sesong. Da fikk vi herjet skikkelig med dem. Vi kan drømme om at det samme skjer igjen, men jeg er sikker på at det blir en tøff og tett kamp med to lag som vil legge alt i potten for å vinne. Vi stiller godt forberedt, og med et slagkraftig mannskap. 

Emilie B. Haavi

Det er klart for toppkamp i LSK- hallen førstkommende lørdag kl. 14! Klepp er sammen med oss eneste lag som er ubeseiret så langt i serien, og det har vi tenkt til å gjøre noe med. Vi scoret 6 mål i cupkampen mot Lyn, og håper og tror vi kommer til å score noen fine mål på lørdag også. Klepp er et hardtarbeidende lag, med raske spillere på topp, så vi er forberedt på at det blir en meget tøff oppgave. Vi trenger all den støtten vi kan få, og håper vi ser nettopp DEG i LSK- hallen på lørdag. Forza Birdsa! 


Vi forventer at Klepp IL stiller med følgende lag: Oda Maria Hove Bogstad - Astrid Grøttå Ree, Lena Soleng Hansen, Silje Thorsen, Tuva Hansen - Maria Hiim, Maria Thorisdottir, Gry Tofte Ims, Therese Sessy Åsland  - Katrin Asbjørnsdottir, Hege Hansen 


Her kan du se høydepunkter mellom i kampen Klepp IL- Stabæk

Vis alle nyheter