Share/Save/Bookmark

Topp mot bunn

  22.08.2015 Kl. 12:00  
Lørdag 22.august kl 15.00 møtes LSK Kvinner og Medkila til kamp i LSK-hallen. LSK Kvinner har aldri tapt poeng mot Medkila i Toppserien og har en målforskjell det lukter svidd av.
 
LSK Kvinner møtte Medkila i 3.runde i Toppserien i en kamp som endte med seier 1-0 etter at Marte Berget scoret sitt første mål i sin første kamp fra start i Toppserien for LSK Kvinner. Kampen i vårsesongen kunne like gjerne ha vippet andre veien, men LSK Kvinner holdt unna. Det var en veldig spennende kamp for de som fulgte med på oppdateringene på nett.

Ser vi på tabellen i dag er det ikke mulig å komme lengre ned enn det Medkila er nå. Medkila har sluppet inn hele 46 mål og har kun vunnet en kamp. De største tapene har kommet mot Kolbotn (0-10) og Avaldsnes (1-7). Ser man på Medkila i NM har de den største seieren i 2015 da de vant hele 17-0 mot Mjølner i 2.runde. De vant 3.runde mot Grand Bodø og skal i kvartfinalen ut i kamp hjemme mot Stabæk.

Victoria Ludvigsen spilte i Medkila ,var kaptein, før hun skrev kontrakt med LSK Kvinner. Hun fikk sin debut i Toppserien for LSK Kvinner 9.august 2014 mot nettopp Medkila. Kampen gikk i Harstad og LSK Kvinner vant 5-0.

LSK Kvinner har møtt Medkila syv ganger i Toppserien og to ganger i treningskamp. Aldri har det endt med poengtap for LSK Kvinner. Målforskjell i Toppserien 25-2. I de to treningskampene som er spilt er målforskjellen 11-3.

I sommerens overgangsvindu har Medkila fått tilbake en tidligere spiller-Ida Jeanett Fjordbakk. Fjordbakk spilte i Avaldsnes 2014 og vårsesongen 2015. Da spilletiden uteble i 2015 valgte hun å gå tilbake til Medkila. Dette var noe trener Roy Berntsen var godt fornøyd med, da han mistet midtstopper Blake Ashley Stockton tidligere i sommer. Medkila har tre landslagsspillere på J19,  Vilde Anett Fjelldal, Ida Marie Fikseth Fossem og Katrine Jørgensen.  

Forventet lagoppstilling Medkila
Erin Jennifer McNulty- Elisabeth Baade Aasli, Katrine Winnem Jørgensen, Ida Jeanett Fjordbakk,  Sigrun Linaker Dybvik- Ingrid Altermark, Ann Mari Dovland, Cesilie Andreassen, Ida Marie Fikseth Fossem, Rosie Frances Malone-Povolny - Vilde Anett Fjelldal, Maren Iselin Jakobsen 

Vis alle nyheter