Share/Save/Bookmark

Tom Arne Stormo ansatt som toppspillerutvikler

  06.09.2017 Kl. 00:02  


(Tom Arne Stormo er vår nyeste medarbeider. Han tiltrer stillingen som toppspillerutvikler. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)


LSK Kvinner har ansatt Tom Arne Stormo som toppspillerutvikler.

Det er med stor glede vi kan meddele at Tom Arne Stormo, 28 år, er LSK Kvinners nye medarbeider. Han går inn vårt trenerteam som klubbens toppspillerutvikler. En stilling som har kommet til etter overføring av prosjektmidler fra Norges Fotballforbund.

Tom Arne har i sin aktive karriere spilt for Eidsvold Turn, Kolbotn og Norges Idrettshøgskole, men innrømmer at han tidlig fant ut at det var trenergjerningen han heller ville satse på.

- Det hele startet med at jeg var trener for flere aldersbestemte lag i Eidsvold Turn, både gutter og jenter, og det ga mersmak. Jeg flyttet til Oslo og utdannet meg først som faglærer i kroppsøving ved Norges Idrettshøgskole (NIH). Litt senere gjorde jeg også ferdig masterstudiet ved NIH, forteller Tom Arne, som til tross for sin unge alder allerede har tilegnet seg en bred erfaring som fotballtrener.

- Jeg har vært trener og spillerutvikler for guttelagene til Røa, samt vært ansatt som spillerutvikler i Kolbotn og vært ansvarlig for deres fotballakademi. Jeg har også jobbet for Akershus Fotballkrets, fulgte blant opp Jenter f. 2000 i fire år før jeg tok over jobben med jenter f. 2004, legger Tom Arne til. Han gleder seg til å ta fatt på jobben som LSK Kvinners nye toppspillerutvikler og ser fram imot samarbeidet med våre trenere.

- Det å kunne være med å utvikle unge talenter til å bli enda bedre fotballspillere ser jeg på som en svært spennende og interessant jobb, ikke minst fordi LSK Kvinner er Norges beste klubb på kvinnesiden. Når det gjelder talentutvikling håper jeg også på at jeg kan være et bindeledd mellom klubben og kretsen, og ikke minst mellom klubben og nærliggende skoler, sier Tom Arne.

- Det viktigste for meg nå i starten er selvfølgelig å være med A-laget på trening, bli kjent med spillerne og ikke minst hvordan LSK Kvinner jobber med sine spillere. Etter hvert blir det viktig sammen med Hege å utarbeide ferdighetsbeskrivelser for de ulike rollene i laget. Noe som kan hjelpe de unge spillerne til å nå de nivåene som trengs for å bli en god spiller på A-lagsnivå, sier Tom Arne Stormo, som allerede har utført sitt første oppdrag for LSK Kvinner.

- Hege sendte meg til Danmark for å spionere på Brøndby i deres kamp mot Fortuna Hjørring. Kartlegging av vår kommende motstander i Champions League var ingen dårlig start i den nye jobben, avslutter Tom Arne Stormo.Vis alle nyheter