Share/Save/Bookmark

To nye talenter til rekruttlaget

  19.08.2017 Kl. 12:13  
(Talentene Thale Listerud (t.v.) og Åste Aasdalen Sundby har meldt overgang til LSK Kvinner og er med i troppen, når rekruttlaget i morgen spiller bortekamp mot Kolbotn. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Talentene Thale Listerud og Åste Aasdalen Sundby har meldt overgang til LSK Kvinner.

- Veldig glad for at Thale og Åste har meldt overgang til LSK Kvinner. To seriøse unge fotballspillere som begge har et stort potensiale.  Både Thale og Åste har tidligere hospitert hos oss, spilt treningskamper, og nå sist var de med til Danmark og deltok i Dana Cup med vårt J19-lag, forteller hovedtrener Ranveig, som berømmer samarbeidet med Ull/Kisa og den støtten hun har fått fra Akershus Fotballkrets.

- Sammen med Ull/Kisa og Akershus Fotballkrets har vi hatt flere gode samtaler hvor fokuset har vært på spillerne og spillernes utvikling. Alle har hatt et reellt ønske om å finne den beste utviklingsarenaen for spillerne.  Et unikt samarbeid, mener Ranveig Karlsen.

Spillerne selv er ikke tvil om at overgangen fra Ull/Kisa til LSK Kvinner var den rette veien å gå.

- Vi har et sterkt ønske om å utvikle oss som fotballspillere og da måtte vi ta steget videre. Komme til et sted hvor nivået er høyere enn i Ull/Kisa.  I LSK Kvinner får vi nettopp muligheten til det gjennom høyere intensitet og hurtigere pasningsspill på treningene. Samtidig får vi solid kamperfaring gjennom spill i 2.divisjon, forteller Thale og Åste.

Thale Listerud er i utgangspunktet back mens Åste Aasdalen Sundby er midtbanespiller. Begge spillerne har vært innom både kretslag og landsdelssamlinger. Thale ble i denne uka også tatt ut i troppen til J15-landslaget som tidlig i september skal spille to kamper mot Sverige. 

Vi ønsker Thale og Åste hjertelig velkommen til LSK Kvinner.

Vis alle nyheter