Share/Save/Bookmark

Tidlig toppkamp for rekruttlaget

  09.05.2017 Kl. 00:05  
(Emilie Woldvik og rekruttlaget ut i en tidlig toppkamp mot Kolbotn2. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball).

Rekruttlaget møter i kveld Kolbotn til en tidlig toppkamp i 2. divisjon.

Både LSK Kvinner og Kolbotn har innledet årets sesong meget godt og begge lag er ubeseiret foran kveldens kamp i LSK-hallen. Kolbotn2 står med full pott etter sine to første kamper i 2. divisjon avdeling 1, mens vårt eget rekruttlag har sanket til seg syv poeng på sine tre første kamper. Dermed er det duket for en tidlig toppkamp mellom to av lagene som gjennom hele sesongen forventes å være med helt i toppen av tabellen og til slutt kjempe om serietittelen.

- Dette gleder vi oss til. Virkelig. Kampene mot Kolbotn er alltid tøffe og jevne. Først og fremst fordi det er to lag som likner på hverandre i spillestil.  Begge lag ønsker å være ballbesittende, spille hurtig langs bakken og prøve å utmanøvrere motstanderen gjennom å komme på hurtige overganger, forteller rekruttlagets hovedtrener Ranveig Karlsen som denne gangen har med seg flere A-lagsspillere i startelleveren.

- Veldig gledelig for at vi får med oss Lene Lauve, Ida Fjordbakk, Emilie Woldvik og Marte Berget til denne kampen. En enorm fordel og styrke for oss, legger Ranveig Karlsen til.

Tirsdag 9. mai. LSK Kvinner2 – Kolbotn2, LSK-hallen kl.19:00


Vis alle nyheter