Share/Save/Bookmark

Tatt opp i a-stallen

  07.08.2015 Kl. 07:00  
Med tre konkurranser foran oss, med serie, cup og Champions League jobber vi med å stå best mulig rustet inn i en travel høst. Vi har vært skikkelig fornøyde med troppen vår frem til nå, som fremstår sterk og solid, og nå er det på tide å styrke denne ytterligere inn i en spennende høst.

Å være Norges beste lag med mål om titler hver sesong,  og samtidig få frem nye unge spillere er en utfordring. I LSK Kvinner har imidlertid vi et supert utviklingsmiljø i vårt rekruttlag, der Ranveig Karlsen nå er sjef for et velspillende ungt lag. At de vinner Gothia Cup i J18 er en sterk prestasjon, og viser at det her er spillere med spennede potensiale. Noen av disse spilleren har gjennom året i perioder hospitert inn i trening med A-laget, og dette gir verdifull referanse til et nivå som er et hakk opp. Ettersom vi nå ønsker å styrke A-stallen inn i en spennende høstsesong, vil vi nå ta inn to faste hospitanter fra rekruttgruppen.

Ingunn Staldvik Svestad og Sophie Haug har, som flere, vist fin utvikling så langt i sesongen. De har prestert  godt i kamp i 2.divisjon og i trening med A-laget. Begge har et godt fysisk grunnlag,  Sophie er født i 1999 , og spillere i hovedsak sentral midtbane. Hun har kamper for aldersbestemt landslag (J16), og kom til LSK Kvinner fra Kløfta IL før denne sesongen. Hun er en spiller med stor kraft og god forståelse for spillet, trass i sin unge alder. Ingunn har allerede spilt to cupkamper for a-laget, og har vist fine takter som kantspiller med en god innleggsfot og bra fart. Ingunn flyttet fra Grong i Nord Trøndelag til Oslo for å studere ved NIH, og er nå i gang med sitt andre år der.

Jeg vil også gi stor honnør til både trenere og spillere i rekruttgruppa vår. Det er seriøs og dedikert jobbing hver dag; og det er viktig å ha med seg vårt mantra om VI-OSS-SAMMEN. Ingen blir god alene; det er alles bidrag i potten som løfter frem både lag og enkeltspillere. Fremtiden er gul og svart

Monica Knudsen

Vis alle nyheter