Share/Save/Bookmark

Tar Grand Bodø på fullt alvor

  24.08.2017 Kl. 18:15  

(Ny kamp, nye muligheter for Silje Blakstad som ble matchvinner mot Avaldsnes. På lørdag er det bortekampen mot Grand Bodø som gjelder. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

 

På lørdag spiller LSK Kvinner bortekamp mot Grand Bodø.

 

- Serien er jo ikke over bare fordi vi vant toppkampen mot Avaldsnes. På lørdag venter en ny og tøff motstander som ikke gir ved dørene. Vi tar Grand Bodø på fullt alvor og forbereder oss til kampen på vanlig måte, forteller hovedtrener Hege Riise, som har nesten hele spillertroppen tilgjengelig. Kun Ida Fjordbakk står over turen til Bodø.

Grand Bodø har fortsatt til gode å vinne hjemme sin egen storstue Nordlandshallen. På syv hjemmekamper i årets sesong har rødtrøyene kun sikret seg to fattige poeng. Lagets eneste seier i Toppserien til nå kom for øvrig i bortekampen mot Medkila. Likevel vet Hege Riise at dette blir langt fra noen enkel oppgave.

- De fleste sliter i Nordlandshallen. Bare se på resultatene. Kun ettmålstap mot Avaldsnes, Røa og Stabæk forteller om et lag som er defensivt godt organisert på hjemmebane, legger Hege til. Hun tror ikke det blir så mye annerledes for LSK Kvinner. Det blir kamp om poengene.

- Man vet jo aldri, men på lørdag forventer jeg et kampbilde hvor Grand ligger noe tilbake på banen. Jeg tror de vil være kompakte på egen banehalvdel, låse av vårt spill, for deretter å komme på hurtige kontrastøt. Så blir det opp til oss å finne mottrekk slik vi gjorde det i hjemmekampen mot nordlendingene, avslutter Hege Riise.

I årets første oppgjør vant LSK Kvinner hele 9-1 mot Grand Bodø etter tre mål både av Guro Reiten og Sophie Haug, samt ett mål hver av Anja Sønstevold, Isabell Bachor og Ingrid Kvernvolden.

Etter overgangen fra Team Strømmen har LSK Kvinner kun en gang tidligere spilt seriekamp i Nordlandshallen. Det skjedde 5. oktober 2014.  En kamp som LSK Kvinner vant 3-0 etter mål av Lene Mykjåland, Sherida Spitse og Isabell Herlovsen.

 

Lørdag 26. august. Grand Bodø – LSK Kvinner. Nordlandshallen kl. 15:00.


Vis alle nyheter