Share/Save/Bookmark

Tap mot VIF. Klar for ny kamp i morgen

  10.06.2015 Kl. 16:34  
LSK Kvinner 2 tapte tirsdag for VIF 2. I morgen venter ny tøff kamp og denne gang mot Røa 2. LSK Kvinner 2 tapte kampen i sluttminuttene, det sto 1-1 i målprotokollen til det gjensto fem minutter.

Vålerenga 2 kom best i gang i solen på Valle Hovin, uten at de fikk uttelling på overtaket de hadde innledningsvis. Gradvis spilte LSK Kvinner 2 seg inn i kampen og det ble etter hvert jevnspilt. Ingen av lagene klarte å etablere spill med flere trekk på rad og det manglet rytme i angrepsspillet. Ballen gikk ofte til innkast, det var for få bevegelser foran ballfører og kampen bar preg av tapte andreballer. Aggressiviteten i presset ble også periodevis for svak. Det var målløst til pause.

Omgang to startet som den første og etter fem minutters spill scoret hjemmelaget sitt første mål for kvelden. Etter dette bedret kvaliteten seg på spillet og LSK Kvinner 2 økte balltempoet og fikk tidvis til det spillet vi vet at jentene kan. Dette resulterte også i sjanser og  13 minutter ut i omgangen satte Ingunn S. Svestad ballen hardt oppi krysset, utagbart for  tidligere landslagskeeper Caroline Knutsen. LSK Kvinner 2 fortsatte å spille seg til sjanser, men det ville seg ikke. I stedet scoret Vålerenga to mot slutten av kampen. Nok et surt tap på bortebane var et faktum, særlig fordi det luktet veldig offside av Vålerengas mål nr. 2.


Torsdag kl 18.45 på Røa kunstgress venter en ny tøff kamp. LSK Kvinner 2 møter Røa 2 for andre gang denne sesongen. I første serierunde vant jentene i gult og svart 5-1. Jentene er tent og er klare for å løfte seg! Kommer du?


Vis alle nyheter