Share/Save/Bookmark

Synne har signert ny kontrakt

  21.11.2017 Kl. 17:28  

 

(En ny jubeldag på brakka. Hovedtrener Hege Riise er veldig glad for at Synne Skinnes Hansen har signert en ny kontrakt med klubben. Foto: LSK Kvinner)

 

Synne Skinnes Hansen signerte i dag en ny ettårskontrakt med LSK Kvinner.


 
Det er med stor glede vi kan melde at Synne Skinnes Hansen blir med oss videre. Hun signerte i dag en ny ettårskontrakt med LSK Kvinner.

- Jeg var aldri i tvil. Det er her jeg vil være. En ny kontrakt med LSK Kvinner betyr veldig mye for meg. Jeg trives veldig godt i denne klubben. Samtidig har 2017 vært et meget lærerikt år for meg. Jeg får nå muligheten til å bygge på det har jeg tilegnet meg denne sesongen og utvikle meg videre som fotballspiller, forteller Synne Skinnes Hansen, som har stor tro på at LSK Kvinner fortsetter suksessen i 2018.

- Jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal være med å kjempe om titler også neste sesong. Jeg har stor tro på dette laget og jeg ønsker selvfølgelig å bidra til at 2018 blir nytt jubelår for LSK Kvinner, avslutter Synne.

For Hege Riise og hennes trenerteam var denne signeringen viktig, noe også Hege ga uttrykk for etter at alt papirarbeidet var unnagjort.

- En ny jubeldag på brakka. Både for spilleren selv og for klubben er denne signeringen gull verdt, sier hovedtrener Hege Riise, før hun utdyper svaret sitt.

- For klubben sin del har det hele tiden vært viktig å beholde stammen i laget, og nå får vi også med oss en av de viktigste offensive spillerne. Synne har ferdigheter som få andre kantspiller i Toppserien. Langs bakken har hun både kraft og fart nok til å utfordre og forsere de fleste av forsvarsspillerne i Toppserien. En spiller som vi tror kan ta ytterligere steg i neste sesong og bli enda bedre.

- Synne mener selv at denne utviklingen blir best ivaretatt gjennom spill for LSK Kvinner. Det tar vi som et enormt kompliment, legger Hege til. 

 


Vis alle nyheter