Share/Save/Bookmark

Studiebesøk fra Sogndal

  26.02.2017 Kl. 14:40  

(Christoffer Honningsvåg hadde flere gode faglige diskusjoner med Hege Riise i løpet av sitt studiebesøk hos LSK Kvinner. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

Christoffer Honningsvåg, hovedtrener for Sogndals damelag, har de siste dagene vært på studiebesøk hos LSK Kvinner.

- I løpet av disse to dagene har jeg blitt inspirert av hvordan Hege (Riise) og Anna (Collett) bygger opp sine treningsøkter, forteller Christoffer Honningsvåg (26 år) som i tillegg til å være hovedtrener for Sogndals damelag i 3. divisjon også er student på Høgskolen på Vestlandet hvor han er andreårsstudent på idrettslinja.

- Læringsutbyttet har vært stort. Flere av øvingene som jeg sett i LSK-hallen vil jeg ta med meg tilbake til Sogndal og bruke på mine egne treninger. Særlig har jeg fått flere gode ideer til hvordan vi konkret kan trene vårt offensive spill til å bli bedre og ikke minst få inn et langt større tempo i vårt eget pasningsspill, legger han til

Til tross for enkle fasiliteter på LSK-brakka har Christoffer Honningsvåg latt seg imponere av prestasjonskulturen som er i klubben.

- LSK Kvinner er et godt eksempel på at hverdagen ikke trenger å være glamorøs så lenge klubben har rett folk til rett jobb. Hege og Anna er flinke til å bygge relasjoner i spillergruppa og derigjennom skape en kultur hvor sjansene for å lykkes økes betraktelig. I løpet av disse dagene har jeg selv erfart at LSK-jentene drives fremover av forventninger om suksess, avslutter Christoffer Honningsvåg.

 

LSK Kvinner takker for besøket og ønsker Christoffer Honningsvåg og Sogndal lykke til med sesongen.


Vis alle nyheter