Share/Save/Bookmark

Stormende jubel. Vi er i semifinalen !

  31.08.2017 Kl. 00:53  

(Stormende jubel og gledesbrøl. Lagkaptein Ingrid Moe Wold etter den viktig 2-1 scoringen i andre ekstraomgang. Støtt Norsk Kvinnefotball) 
 
 
LSK Kvinner er i semifinalen etter en thriller av en cupkamp.

 
Det varte og det rakk. LSK Kvinner dominerte stort i banespillet mot Stabæk og produserte bøttevis av målsjanser. Guro Reiten, Marte Berget og Emilie Haavi hadde alle sjansen til å avgjøre kvartfinalen i løpet av ordinær tid, men det ville seg ikke. Først langt ut i ekstraomgangene falt avgjørelsen. Ingrid Moe Wold fanget en svak klarering fra hjemmelagets forsvar og satte ballen mellom keeper og stanga. Fem minutter senere punkterte Synne Skinnes Hansen kampen, da hun kom helt alene med Stabæk-keeper Ingrid Hjelmseth.

- Det er så deilig og det er så utrolig fortjent. Jeg har ikke tellinga på hvor mange sjanser vi skaper i denne kampen, men det var ikke få. Vi burde egentlig ha avgjort denne kampen lenge før ekstraomgangene, men vi var for tamme i angrepsspillet vårt. Vi ble rett og slett for omstendelige, men hvem bryr seg om det nå. Vi er i semifinalen etter vår første cupseier her på Nadderud. Utrolig deilig, mente Ingrid Moe Wold.
 
En annen spiller som kom sterkt i fokus var naturlig nok tomålsscorer Synne Skinnes Hansen. Synne åpnet vår målkonto, da hun midtveis i første omgang headet inn et innlegg fra Emilie Haavi. Ballen traff Trine Rønning på vei mot mål, men Stabæks midtstopper kunne ikke hindre scoring. Synne jobbet iherdig gjennom hele kampen og fikk også æren av å sette den siste spikeren i kista til et hardtarbeidende hjemmelag. Faktisk på overtid av andre ekstraomgang kom hun helt alene med Stabæks keeper etter en glimrende gjennombruddspasning fra Guro Reiten. Kaldt og rolig trillet hun ballen forbi Stabæks siste skanse og i mål.

- To mål i en kvartfinale. Det kan jo ikke bli bedre enn det. Herregud, det er så sykt deilig å vinne her i dag og vi vinner fortjent selv om Stabæk gjør det vanskelig for oss. Hva mer kan jeg si? Deilig, deilig og enda mer deilig, jublet en meget glad Synne Skinnes Hansen.

Hovedtrener Hege Riise var ikke uenig i Synnes beskrivelse av kampen.
-En fortjent seier. Vi dominerer banespillet, men vi er dessverre for omstendelige. I forrige seriekamp var vi langt skarpere på den siste tredjedelen av banen. Stabæk var flinke til å stenge av spillet vårt, men vi er for passive i boksspillet vårt. I tillegg manglet vi rytme i angrepsspillet. Likevel, vi gir oss ikke og trykker på.  Skaper nok av målsjanser og kampen sett under ett, en fortjent seier til oss, mente Hege Riise.
PS: Vi møter Vålerenga på bortebane i semifinalen. Mer om dette i morgen formiddag.

Kampfakta. NM Kvartfinale.

Nadderud stadion: Stabæk - LSK Kvinner 1 - 3 e.e.o (1 - 1)

Mål:
0-1 Synne Skinnes Hansen (27.')
1-1 Synne Jensen (49.')
1-2 Ingrid Moe Wold (115.')
1-3 Synne Skinnes Hansen (120.')

Gult kort:
Marte Berget (84.'), LSK Kvinner.
Ingrid Hjelmseth (116.'), Stabæk.
Siri Nordeide Grønli (116.'), Stabæk.
Ingrid Marie Spord (120-'), LSK Kvinner.

Tilskuere: 270.
Dommer: Henrikke Holm Nervik, Trygg/Lade.

LSK Kvinner (4-2-3-1): Cecilie Fiskerstrand - Ingrid Moe Wold, Anna Westerlund, Malin Brenn, Anja Sønstevold - Isabell Bachor, Ingrid Marie Spord -  Synne Skinnes Hansen, Guro Reiten, Emilie Haavi (Silje Blakstad fra 90.) - Marte Berget (Ingrid Kvernvolden fra 86.).Vis alle nyheter