Share/Save/Bookmark

Spord returnerer til hallen

  28.03.2018 Kl. 12:56  


Spord returnerer til hallen

Ingrid Marie Spord spilte for LSK Kvinner fra sommeren 2016 til ut 2017 sesongen. Etter siste Champions League kamp i høst dro hun til Fiorentina i Italia. Det ble ett kort eventyr, og nå er Bergensjenta tilbake i Sandviken.

I forhold til å forberede seg til kamp mot LSK Kvinner så vet man jo aldri helt hva dere vil. Jeg så jo kampen mot VIF og det var utrolig bra. VI kommer i hallen for å lære, men også for å gi dere kamp.

Mange lag ønsker selvfølgelig å ta poeng i hallen. Hvordan gjør man det generelt?

 - Jeg kan jo ikke avsløre kampplanen vår, da. Innsatsen blir jo avgjørende, å henge med, rett og slett. Alle spillerne i LSK Kvinner er gode på sin måte, men det er LAGET LSK Kvinner som er så bra sammen.

Hva skjer i Sandviken da?

Her er det en ny struktur og ny giv i det hele. Vi har mye spennende på gang. Vi har fått inn flere internasjonale spillere fra hele verden. Ei fra Kamerun og ei fra Georgia, ei fra Trinidad/Tobago og ei fra Mexico. Dette inkludert unge landslagsspillere gir en spennende mix å jobbe med. Vi må uansett bli gode på alle områder, men ta ting litt steg for steg.

Hva er dine mål for året?

Jeg har jo litt erfaring fra LSK Kvinner og Italia og skal absolutt bidra til at Sandviken kan bli en toppklubb.

Hva tenker så Hege Riise om morgendagens kamp mot Bergenslaget?

Jeg tror vi møter ett revansjesugent lag som tapte åpningskampen på hjemmebane mot Kolbotn. De er nok skuffet over resultatet og har lyst til å vise seg fra en annen side. De har jo uttalt at de har ganske høye ambisjoner på sikt.

Hva er du mest fornøyd med etter første kamp?

Jeg er fornøyd med gjennomføringen, at vi står godt. Vi fant ett riktig tenningsnivå. At vi holder 0-en, og at vi scorer fine mål.

Hvordan lander man etter en slik seier?

Det ligger litt i kulturen her hos oss, at det alltid er den neste kampen som er viktigst. Det er viktig å bevise at vi takler å vinne slike kamper. Hver kamp har jo sine utfordringer. Hvordan Sandviken vil møte oss, deres formasjoner etc. Man føler jo at man hele tiden er oppe til eksamen da, at vi må prestere på vårt beste.

Hva har vært fokus på feltet i disse dagene i mellom kampene?

Det har jo vært å restarte, komme i gang med ball og se litt på det defensive og offensive inn mot Sandviken. Med så tette kamper handler jo mye om restitusjon, både fysisk og mentalt.

LSK Kvinner – Sandviken, skjærtorsdag kl 15.00 i LSK-hallen.

 

 


Vis alle nyheter