Share/Save/Bookmark

Spilleberettiget for A-laget

  19.06.2017 Kl. 11:15  

(Andrea og Hedda Myran Taugard kan nå spille for LSK Kvinner i Toppserien. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball) 

Søstrene Andrea og Hedda Myran Taugard er nå spilleberettiget for LSK Kvinner i Toppserien.

LSK Kvinner har nå ordnet alle papirer slik at søstrene Andrea og Hedda Myran Taugard kan spille Toppseriefotball for LSK Kvinners A-lag.

- Vi tror ikke at fotballhverdagen vår blir så veldig annerledes. Vi skal fortsatt trene og spille for rekruttlaget i tillegg til å hospitere på A-lagstreningene, men selvfølgelig takket vi ja, da vi fikk forespørselen om å stå oppført som spillere på lista til A-laget. Man sier ikke nei til en slik mulighet, forteller Andrea og Hedda.

Storesøster Hedda har allerede debutert på A-laget. Hun kom inn som reserve i cupkampen borte mot Fortuna Ålesund i slutten av forrige måned og gjorde en god jobb som sentral midtbanespiller.  For lillesøster Andrea, som blir 18 år i dag, er kanskje veien fram til A-lagsspill noe lenger selv om hun har vært en av rekruttlagets aller beste spillere denne sesongen og vist seg fram som en meget offensiv og løpssterk venstreback.

- Vi er realister. Vi går ikke rundt og tror at vi skal spille Toppseriefotball allerede neste helg, men skulle vi få en sjanse i løpet av sesongen er vi mer enn klare, avslutter jentene.

Hovedtrener Hege Riise er glad for at Andrea og Hedda nå er en del av A-stallen.

- Det er ikke til å legge skjul på at LSK Kvinner har en liten spillerstall. Sesongen er lang og vi er sårbare med tanke på skader og sykdom.  Tiden var rett og slett overmoden for å utvide stallen, men ingenting er mer gledelig enn at vi kan hente unge, gode spillere fra egne rekker. Andrea og Hedda har både gjennom spill på rekruttlaget og på våre treninger vist at de er to meget gode fotballspillere som begge kan nå langt. Med disse to har vi har fått en ryggdekning på flere viktige plasser i stallen, sier Hege Riise.

LSK Kvinner gratulerer jentene med plass i A-stallen og ikke minst gratulerer vi Andrea med 18-årsdagen.


Vis alle nyheter