Share/Save/Bookmark

Snart klart for kamp i 3.runde i NM

  04.08.2015 Kl. 17:00  
I Grimstad har det striregnet i hele dag, så dette kommer til å bli en kraftprøve på tross av at banen på avstand ser bra ut. Man kan se noe overvann på den ene siden. Det bør ikke by på for store problemer.

Ser vi på formkurven etter VM-pausen kommer LSK Kvinner til denne kampen med tre strake seire i Toppserien, mens Amazon har tre strake tap. Dette blir derfor en kamp mellom topp og bunn i Toppserien, men det trenger ikke å bety all verden selv om LSK Kvinner stiller som favoritter til å gå videre i NM. «Cup er Cup» og LSK Kvinner må ikke gå i den fellen med å undervurdere dagens motstander, da smeller rundens cupbombe her i Grimstad.

Sist gang Amazon vant en seriekamp hjemme mot dagens motstander var 29. august 2010, da sørget Una Nwajei og Miia Niemi for 2-0 til sørlendingene. LSK Kvinner har tre spillere på skadelisten verken Isabell Herlovsen, Mimmi Löfwenius eller Victoria Ludvigsen spiller dagens kamp. Ingunn Staldvik Svestad er hentet opp fra rekruttlaget og starter på benken. Ingunn var positiv og viste gode takter, da hun kom inn som reserve i cupkampen mot Lyn. Hun var også med til Tyskland og kom inn i kampen mot Wolfsburg.

Hos Amazon har Marit Fiane Grødum gjort comeback i sommer og Trine Lise Åvik er tilbake etter et ankelbrudd og skal etter rapportene matches forsiktig. Hun spilte 15 minutter mot Stabæk i siste serierunde og scoret et mål.
Amazon Grimstad stiller med følgende lag i en 3-4-3 formasjon: Sævareid-Salomonsson,Hood,Beckett,Kleppe-Meland,France,Rothschild-Lohmann,Glamsland,Blakstad

LSK Kvinner stiller med følgende lag:Gunnarsdottir-Moe Wold, Skammelsrud Lund, Westerlund, Sandvei-Bachor,Spitse-Sønstevold, Mykjåland,Haavi-Berget

Kampen i dag blir ikke streamet, men LSK Kvinner liveoppdaterer på rb.no/live. Klikk her

Vis alle nyheter