Share/Save/Bookmark

Slaget på Nadderud

  05.08.2015 Kl. 16:37  
Lørdag 8.august kl 15.00 møtes to storheter til kamp på Nadderud i Toppseriens 12.runde. LSK Kvinner har aldri vunnet på Nadderud. På de fem tidligere forsøkene står LSK Kvinner med to uavgjorte kamper som beste resultat. Dette har vi tenkt å gjøre noe med og vi trenger din hjelp. Møt opp på lørdag og støtt oss til en historisk seier. 

Stabæk ligger på 7.plass på den haltende tabellen som det nå er i Toppserien med to kamper mindre spilt enn LSK Kvinner. Den eneste kampen de har spilt på høstsesongen er mot Amazon Grimstad. Den kampen vant de 3-2. Stabæk var på tirsdag ute i en tøff 3.runde i NM mot VIF som gikk til ekstraomganger. Cathrine Dekkerhus satte inn det avgjørende målet som tok Stabæk til kvartfinalen. Trine Rønning er tilbake fra skade og spilte hele kampen. Marie Markussen kom inn i andre omgang og gjorde en god kamp som snudde det hele for Stabæk. Stine Reinås pådro seg direkte rødt kort noe som oftest gir to kamper karantene. Får hun to kamper karantene, så må hun sone mot LSK Kvinner og i kvartfinalen i NM. Får hun kun en kamp karantene må hun sone i NM. Dette er ikke i skrivende stund avgjort.
Monica Knudsen
Turen til Nadderud er et av årets høydepunkt, og vi ser frem til å måle krefter med de "Blaa". Vi er nå godt i gang med høstsesongen, og vi presterer bedre for hver kamp som går. Den trenden ønsker vi å fortsette på lørdag. Troppen fremstår frisk og sprek, med unntak av Mimmi og Isabell som er ute med skader. At Marte Berget viser at hun er tilbake for fullt, er gledelig. Vi har supplert troppen med to spillere fra vårt eget rekruttlag. Disse vil bli nærmere presentert om ikke alt for lenge, men vi gleder oss til å få dem i gang på førstelaget. Lørdag er vi klare til ny dyst, og vi håper du tar turen til Nadderud.

Anja Sønstevold
Etter en positiv formkurve gjennom de fire første kampene av høstsesongen, ser vi frem til å møte Stabæk på bortebane. De "Blaa" har hatt en tøff sesong så langt, og prestert dårligere enn både vi, og sikkert de, har forventet. Vi vet likevel at de har et godt lag med flere landslagsspillere, og at vi må være skjerpet i 90 minutter om vi skal ta med alle poengene hjem til Romerike. Vi har hørt rykter om at Kanaris går for ny publikumsrekord på bortebane. Kom du også-og bidra til at vi vinner kampen både på tribunen og banen!

Forventet lagoppstilling
Ingrid Hjelmseth-Cecilie Dekkerhus-Siri Nordeide Grønli, Trine Rønning,Line Hauge-Ingrid Schjelderup, Gunhildur Jonadottir-Melissa Bjånesøy, Melissa Wiik,Ida Elise Enget, Pernille Velta


Vis alle nyheter