Share/Save/Bookmark

Siste tilskudd til LSK Kvinner 2019

  03.01.2019 Kl. 19:15  

Da har enda en toppseriespiller signert for Birdsa for 2019!

Meryll Abrahamsen fra Toppserielaget Avaldsnes signerte i dag en ettårskontrakt med LSK Kvinner. Vi er utrolig glade for å ha arbeidsjernet fra Karmøy med på laget. Meryll er en venstrebeint (men omtrent like god med begge føtter) løpsmaskin som ønsker å ta steget videre med oss i kommende sesong. 
På spørsmål om hvorfor hun valgte akkurat oss som sin klubb i 2019 forteller 21-åringen at hun er ganske imponert over hva spillergruppa i LSK Kvinner har prestert de siste årene. Det at så mange av spillerne klarer å prestere på et slikt stabilt og høyt nivå, samtidig som de jobber og studerer såpass mye som de gjør, har gjort inntrykk på Karmøy jenta fra Vea.
I forhold til sin egen personlige utvikling ønsker midtbanejenta å ta steg i playmaker rollen på midtbanen. Dette innebærer også større løpskapasitet og evnen til å spille medspillerne enda bedre. De siste årene har Meryll blitt brukt litt som potet, altså i ganske mange ulike roller. Hun gleder seg til å fokusere på sentral midtbane og se hvor god hun kan bli. Målet for sesongen er å få litt spilletid og ta opp kampen med de andre midtbanespillerne.

Meryll hadde første trening med Birdsa i dag, og hvordan gikk det?
- Ganske bra! Det var utrolig deilig å komme i gang da jeg var litt nervøs i forkant. Det var en fin økt og en fin gruppe å spille med. Videre forteller hun at hun nok var litt sjenert første dag med gjengen - men at det kommer til å endre seg når hun blir varm i skjorta! 

Velkommen Meryll, kjempefint å deg ombord!!
Vis alle nyheter